
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
5kg VARIEGATO FROLLINO AL CIOCCOLATO pasta do przekładania ciasteczko czekoladowe 12093504 Pernigotti:
pasta variegato do przekładania i dekoracji z kruszonymi ciasteczkami frollini i kaakao
Opis: pasta smakowa do przekładania lodów - o smaku ciasteczka czekoladowego, mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Składniki: cukier, rozdrobione ciastka frollini z kakao (25%) (maka pszenna, olej palmowy, cukier, syrop glukozowy, kakao w proszku
(4% w cząstce ciasteczka), sól, odtłuszczone mleko w proszku, aromat, emulgator: lecytyna sojowa, środek spulchniający: kwaśny węglan amonu,
kwaśny węglan sodu; może zawierać jaja), olej słonecznikowy, odtłuszczone kakao w proszku, orzechy laskowe, odtłuszczone mleko w proszku,
serwatka w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa, naturalny aromat waniliowy, przeciwutleniacz: naturalny tokoferol. Może zawierać inne orzechy.
Pastę należy ostrożnie wymieszać przed użyciem.
Konsystencja: gęsta z kawałkami ciasteczek
Dozowanie: według uznania (do przekładania i dekoracji)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 5 kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: 12093504
Indeks: SEMPRE426
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - truskawek - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI265
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta pistacjowa z dodatkiem chrupiących wafelków i kawałków prażonych pistacji - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI168
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu. Mleczna czekolada z chrupiącą praliną z orzeszków ziemnych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI167
Marka: BABBI
Kompletna linia półproduktów w postaci past smakowych i dekoracyjnych umieszczona w wygodnych - kilogramowych - opakowaniach. Przeznaczona zarówno do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych, jak i na użytek domowy.
Indeks: BABBI219
Marka: BABBI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa - na bazie białej czekolady i oleju kokosowego do oblewania i dekorowania lodów. Doskonała do lodów na patyku.
Indeks: COMPRITAL222
Marka: COMPRITAL
Indeks: BABBI73
Marka: BABBI
Indeks: BABBI138
Marka: BABBI
Kremowa pasta kokosowa z chrupiącymi wafelkami i wiórkami kokosowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI169
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI141
Marka: BABBI
Kremowa pasta cytrynowa VARIEGATO z chrupiącymi wafelkami i kawałkami herbatników - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE155
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - jabłek i ekstraktem z cynamonu - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI144
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów laskowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: COMPRITAL257
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI231
Marka: PERNIGOTTI
Pasta VARIEGATO do przekładania
Indeks: PERNIGOTTI302
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta pistacjowa z dodatkiem chrupiących wafelków i kawałków prażonych pistacji - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI14
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: P%HUSO14(1)
PRODUKT Z TERMINEM 29/12/2023 DO SPOŻYCIA Krem karmelowy o konsystencji toppingu na bazie DULCE DE LECHE - słodkiego, mlecznego karmelu; wyprodukowanego we Francji.