Wszystkie bestsellery
  • Formy płatności

    Formy płatności
  • Sposoby dostawy

  • Deser wegański na talerzu

10kg EASYMELT COVER BLANCO polewa na bazie białej czekolady ILW-L2COBL-SI-D91 SICAO
  • 10kg EASYMELT COVER BLANCO polewa na bazie białej czekolady ILW-L2COBL-SI-D91 SICAO

10kg EASYMELT COVER BLANCO polewa na bazie białej czekolady ILW-L2COBL-SI-D91 SICAO

SICAO04
198,00 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

10kg EASYMELT COVER BLANCO polewa na bazie białej czekolady ILW-L2COBL-SI-D91 SICAO:

Polewa na bazie białej czekolady w postaci kaletek (zawiera całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne).

Łatwa w użyciu i szybko rozpuszczająca się polewa nie wymagająca temperowania od marki Callebaut SICAO.

Lekko błyszczące wykończenie; kaletki wystarczy upłynnić, a następnie użyć jako polewy (bez konieczności temperowania).

Idealna do pokrywania ciast, wypieków i deserów.

Składniki: cukier, tłuszcz roślinny całkowicie utwardzony (kokosowy, palmowy) w zmiennych proporcjach, emulgator: lecytyna sojowa (E322),  

polirycynooleinian poliglicerolu (E476), aromat; może zawierać orzechy, migdały, mleko i ich pochodne.



Opakowanie: 10 kg

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.

Producent: SICAO

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

- wartość energetyczna: 2426/583 kJ/kcal

- tłuszcz: 38,0 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 36,1 g

- węglowodany: 58,9 g

 - w tym cukry: 58,9 g

- białko: 1,2 g

- sól: 0,2 g

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Szczegóły produktu
SICAO04
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
20 innych produktów w tej samej kategorii: