
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Polewa biała w dyskach.
10kg Polewa/Surogat/Dyski BIAŁA Centramerica AX49ME Master Martini:
Opis: produkt do profesjonalnego zastosowania.
Charakteryzuje się doskonałą płynnością i połyskiem, dzięki temu stanowi idealny produkt do przygotowywania polew i glazur.
Polewa do ciast, ciastek, dekoracji cukierniczych, glazur, składnik do czekolady plastycznej.
Składniki: cukier, całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (ziaren palmowych), mleko w proszku (12%), emulgator: E322 lecytyna sojowa,
środek aromatyzujacy: wanilina.
Płynność: 4/5
Opakowanie: 10 kg
Kod produktu: AX49ME
POBIERZ NASZE E-booki
Indeks: MASTERMARTINI58
Marka: Master Martini
Niezawodny roślinny krem o słodkim, lekko waniliowym smaku przeznaczony do ubijania. Będzie idealną bazą różnego rodzaju kremów i deserów, a także dodatkiem stabilizującym do śmietanki.
Indeks: MASTERMARTINI21
Marka: Master Martini
Polewa do oblewania, doskonała do dekoracji ciast i tortów
Indeks: SICAO04
Marka: CALLEBAUT
Indeks: MASTERMARTINI22
Marka: Master Martini
Indeks: SICAO04(1)
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT128
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia krem o smaku białej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Słodki smak białej czekolady z karmelową nutą. Gładka i kremowa konsystencji.
Indeks: CHOCOVIC06
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z ciemnej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: MASTERMARTINI21
Marka: Master Martini
Polewa do oblewania, doskonała do dekoracji ciast i tortów
Indeks: CHOCOVIC01
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z białej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Polewa biała w dyskach.