- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
12,5kg NON TEMP DARK Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa CIEMNA Bakels
12,5kg NON TEMP DARK Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa CIEMNA Bakels:
Polewa jest produktem gotowym do użycia bezpośrednio po rozpuszczeniu w kąpieli wodnej lub mikrofalówce.
Duże dyski ciemnej czekolady o wysokiej zawartości tłuszczu i kakaowym smaku.
Po rozpuszczeniu tworzą gotową do użycia polewę (niewymagającą temperowania).
Składniki: cukier, tłuszcz roślinny, kakao w proszku, emulgator (E322 lecytyna sojowa) i sól, wanilina.
Podczas rozpuszczania temperatura nie powinna przekroczyć 42°C.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.
Opakowanie: 12,5 kg (worek)
Producent: BAKELS
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 2580/610 kJ/kcal
- tłuszcz: 44,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 34,0 g
- węglowodany: 49,0 g
- w tym cukry: 41,0 g
- białko: 4,8 g
- sól: 0,0 g
POBIERZ NASZE E-booki
- "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
- "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Indeks: SICAO04(1)
Marka: CALLEBAUT
1kg EASYMELT COVER BLANCO polewa na bazie białej czekolady ILW-L2COBL-SI-D91 SICAO
Indeks: PERNIGOTTI284
Marka: PERNIGOTTI
op. 2.7 kg STRACCIATELLA FONDENTE CRISTALLI SALATI 12093229 PERNIGOTTI polewa czekoladowa z kryształkami słonego karmelu
Gotowa do użycia stracciatella o smaku gorzkiej czekolady z kontrastującym dodatkiem kryształków słonego karmelu. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: MASTERMARTINI21
Marka: Master Martini
op. 5 kg CARAVELLA COVER CACAO AX52CB MASTER MARTINI gotowy krem do oblewania o smaku kakaowym
Gotowa do użycia polewa w postaci kremu wymagającego - jedynie - upłynnienia przed użyciem. Pozwala w łatwy sposób uzyskać gładką, jednorodną i błyszczącą powierzchnię wyrobów. Kremowa konsystencja, która pozostaje elastyczna nawet po mocnym schłodzeniu.
Indeks: CALLEBAUT128
Marka: CALLEBAUT
10 kg CREME DELL'ARTIGIANO BIANCA V00-OH35-ITWNV-T06 CALLEBAUT krem o smaku białej czekolady do nadziewania i glazurowania
Gotowy do użycia krem o smaku białej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Słodki smak białej czekolady z karmelową nutą. Gładka i kremowa konsystencji.
Indeks: BAKELS06
1kg NON TEMP DARK Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa CIEMNA Bakels
Ciemna polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Indeks: PERNIGOTTI306
Marka: PERNIGOTTI
op. 2.7 kg STRACCIATELLA BIANCA CON COCCO E MANGO 12093232 PERNIGOTTI polewa o smaku białej czekolady z kokosem i mango
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z chrupiącymi kawałkami kokosa i tropikalnym aromatem mango. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: CHOCOVIC01
Marka: CHOCOVIC
5 kg MADE FNW-P69MALE-D80 CHOCOVIC glazura z białej czekolady do bezpośredniego nakładania
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z białej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: PERNIGOTTI285
Marka: PERNIGOTTI
op. 2.7 kg STRACCIATELLA PISTACCHIO CRISTALLI SALATI 12093227 PERNIGOTTI polewa pistacjowa z kryształkami słonego karmelu
Gotowa do użycia płynna stracciatella z pastą pistacjową i kontrastującym dodatkiem kryształków słonego karmelu. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: MASTERMARTINI22
Marka: Master Martini
op. 5 kg CARAVELLA COVER AVORIO AX52CU MASTER MARTINI gotowy krem do oblewania o smaku białej czekolady
Gotowa do użycia polewa w postaci kremu wymagającego - jedynie - upłynnienia przed użyciem. Pozwala w łatwy sposób uzyskać gładką, jednorodną i błyszczącą powierzchnię wyrobów. Kremowa konsystencja, która pozostaje elastyczna nawet po mocnym schłodzeniu.
Indeks: DAWN110(1)
Marka: Dawn
1kg białe dropsy FAT-BASED COATING DROPS WHITE Dawn (polewa niewymagająca temperowania)
Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Indeks: BAKELS04(1)
1kg NON TEMP WHITE Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa BIAŁA Bakels
Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Indeks: PERNIGOTTI262
Marka: PERNIGOTTI
op. 5.0 kg STRACCIATELLA GOLD 12093225 PERNIGOTTI gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z karmelową nutą. Do urozmaicania i oblewania lodów i deserów mrożonych. Dodatek emulgatorów zapewnia doskonałe połączenie polewy z produktem.
Indeks: DAWN109
Marka: Dawn
10kg FAT-BASED COATING DROPS DARK drobne dropsy z CIEMNEJ czekolady (polewa niewymagająca temperowania) Dawn
Indeks: CHOCOVIC06
Marka: CHOCOVIC
5 kg KIRIBATI FND-M66KIRI-T60 CHOCOVIC glazura z ciemnej czekolady do bezpośredniego nakładania
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z ciemnej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: CHOCOVIC07
Marka: CHOCOVIC
op. 10 kg DOWER EASYMELT ILW-J07DOVE-D91 CHOCOVIC polewa o smaku białej czekolady do łatwego upłynniania
Biała polewa cukiernicza nie wymagająca temperowania. Gotowy produkt, który wystarczy upłynnić w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej. Przeznaczona do oblewania, powlekania i dekorowania wyrobów piekarskich i cukierniczych. Idealna do ozdabiania świątecznych wypieków (babek wielkanocnych, makowca itp.).
Indeks: CALLEBAUT79
Marka: CALLEBAUT
10 kg CREME DELL'ARTIGIANO EXTRA BITTER V21-OH35NV-T06 CALLEBAUT krem o smaku ciemnej czekolady do nadziewania i glazurowania
Gotowy do użycia krem o smaku ciemnej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Intensywna czekoladowa barwa, gładka i kremowa konsystencja.
Indeks: PERNIGOTTI305
Marka: PERNIGOTTI
op. 2.7 kg STRACCIATELLA FONDENTE CON CRISTALLI ALLA MENTA 12093230 PERNIGOTTI polewa czekoladowa z miętowymi kryształkami
Gotowa do użycia stracciatella o smaku gorzkiej czekolady z kontrastującym dodatkiem miętowych kryształków. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: CHOCOVIC07(1)
Marka: CHOCOVIC
op. 1 kg DOWER EASYMELT ILW-J07DOVE-D91 CHOCOVIC polewa o smaku białej czekolady do łatwego upłynniania
Biała polewa cukiernicza nie wymagająca temperowania. Gotowy produkt, który wystarczy upłynnić w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej. Przeznaczona do oblewania, powlekania i dekorowania wyrobów piekarskich i cukierniczych. Idealna do ozdabiania świątecznych wypieków (babek wielkanocnych, makowca itp.) - (produkt konfekcjonowany).