• Babbi Day

  • SZKOLENIA CUKIERNICZE

  • CIASTECZKA WIELKANOCNE

  • BIO BOTANIKA BY IGOR ZARITSKYI

  • PŁAĆ WYGODNIE

2,5kg ICE CHOCOLATE MILK 40,7% ICE-45-MNV-116 Mleczna czekolada do lodów Callebaut
  • 2,5kg ICE CHOCOLATE MILK 40,7% ICE-45-MNV-116 Mleczna czekolada do lodów Callebaut
  • 2,5kg ICE CHOCOLATE MILK 40,7% ICE-45-MNV-116 Mleczna czekolada do lodów Callebaut
  • 2,5kg ICE CHOCOLATE MILK 40,7% ICE-45-MNV-116 Mleczna czekolada do lodów Callebaut
  • 2,5kg ICE CHOCOLATE MILK 40,7% ICE-45-MNV-116 Mleczna czekolada do lodów Callebaut
  • 2,5kg ICE CHOCOLATE MILK 40,7% ICE-45-MNV-116 Mleczna czekolada do lodów Callebaut
  • 2,5kg ICE CHOCOLATE MILK 40,7% ICE-45-MNV-116 Mleczna czekolada do lodów Callebaut

2,5kg ICE CHOCOLATE MILK 40,7% ICE-45-MNV-116 Mleczna czekolada do lodów Callebaut

CALLEBAUT49

Czekolada zastygająca do lodów

222,00 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

2,5kg ICE CHOCOLATE MILK 40,7% ICE-45-MNV-116 Mleczna czekolada do lodów Callebaut:

Zawartość kakao - minimum: 40,7%

Opis: mleczna czekolada do maczania lodów na patyku, rożków i do tworzenia stracciatelli;

intensywny smak mlecznej czekolady (kakao, mleka i karmelu);

produkt gotowy do użycia.

Ice Chocolate Milk - mleczna czekolada (40,7%) przeznaczona do lodów; wysoka płynność czekolady umożliwia maczanie lodów na patyku,

w waflu oraz przygotowywanie stracciatella; smak mlecznej czekolady z wyczuwalnymi nutami kakaowymi, mlecznymi i karmelowymi;

czekolada nie wymaga temperowania; czekolada dodana do lodów szybko twardnieje i staje się chrupka.

Płynność: 5/5

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,

szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.

Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, masa kakaowa, tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.

Skład:

- kakao: 40,7%

- mleko: 17,0%

- tłuszcz: 45,5%

Kod produktu: ICE-45-MNV-116

Opakowanie: 2,5kg

Zastosowanie/sposób przygotowania:

- rozpuścić w temperaturze 45°C, nie wymaga temperowania;

- do maczania: zamoczyć lody (na patyku/w waflu) w rozpuszczonej czekoladzie (1/2 krotnie);

- polewa: polać gotowe lody i pozostawić do zastygnięcia;

- stracciatella: wymieszać kaletki z lodami, można również czekoadę rozpuścić, ostudzić i pokruszyć.

Aplikacje: lody gałkowe, lody włoskie, lody na patyku, desery lodowe

Producent: Callebaut

 

 

 

Szczegóły produktu
CALLEBAUT49
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
17 innych produktów w tej samej kategorii: