
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
2,5kg ICE CHOCOLATE MILK 40,7% ICE-45-MNV-116 Mleczna czekolada do lodów Callebaut:
Zawartość kakao - minimum: 40,7%
Opis: mleczna czekolada do maczania lodów na patyku, rożków i do tworzenia stracciatelli;
intensywny smak mlecznej czekolady (kakao, mleka i karmelu);
produkt gotowy do użycia.
Ice Chocolate Milk - mleczna czekolada (40,7%) przeznaczona do lodów; wysoka płynność czekolady umożliwia maczanie lodów na patyku,
w waflu oraz przygotowywanie stracciatella; smak mlecznej czekolady z wyczuwalnymi nutami kakaowymi, mlecznymi i karmelowymi;
czekolada nie wymaga temperowania; czekolada dodana do lodów szybko twardnieje i staje się chrupka.
Płynność: 5/5
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,
szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.
Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, masa kakaowa, tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
Skład:
- kakao: 40,7%
- mleko: 17,0%
- tłuszcz: 45,5%
Kod produktu: ICE-45-MNV-116
Opakowanie: 2,5kg
Zastosowanie/sposób przygotowania:
- rozpuścić w temperaturze 45°C, nie wymaga temperowania;
- do maczania: zamoczyć lody (na patyku/w waflu) w rozpuszczonej czekoladzie (1/2 krotnie);
- polewa: polać gotowe lody i pozostawić do zastygnięcia;
- stracciatella: wymieszać kaletki z lodami, można również czekoadę rozpuścić, ostudzić i pokruszyć.
Aplikacje: lody gałkowe, lody włoskie, lody na patyku, desery lodowe
Producent: Callebaut
Indeks: CALLEBAUT80
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka, wanilii i karmelu. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Indeks: CALLEBAUT27
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: CALLEBAUT84
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak ciemnej czekolady o zrównoważonej słodyczy.
Indeks: CALLEBAUT99
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowe połączenie białej czekolady z aromatem truskawkowym o nietuzinkowej, świeżej barwie - idealna do barwienia i aromatyzowania. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
Indeks: BABBI189
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI211
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: CALLEBAUT50
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT48
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT47
Marka: CALLEBAUT
Czekolada rubinowa idealna do lodów na patyku, rożków lodowych i przygotowywania stracciatella. Wyjątkowy smak czekolady rubinowej przeznaczony do produkcji lodów. Idealnie sprawdzi się również jako czekolada do fontanny.
Indeks: BABBI212
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: CALLEBAUT46
Marka: CALLEBAUT