
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Formy płatności
1,2 kg Centorighe Mango polewa o smaku mango do lodów z automatu 14376 PreGel:
Opis: centorighe - specjalna polewa do dekorowania powierzchni lodów z automatu (lodów włoskich, mrożonych jogurtów);
sos o intensywnej żółto-pomarańczowej barwie i intensywnym smaku mango;
dobrze komponuje się z delikatnymi smakami (wanilia, śmietanka, jogurt);
produkt bezglutenowy.
Smak: mango
Barwa: żółto-pomarańczowa
Składniki: syrop glukozowy, sok mango (35%), cukier, substancja aromatyczna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330),
substancje stabilizujące: agar-agar (E406), pektyna (E440i), guma guar (E412), substancje konserwujące: sorbinian potasu (E202),
barwniki: koszenila (E120), karoteny (E160a); może zawierać śladowe ilości, orzechów arachidowych, innych orzechów, glutenu, jaj, mleka, soi oraz ich pochodnych.
Sposób użycia: ustawić ciśnienie zasilania na 2-3 bar; wzrost ciśnienia zwiększa automatycznie ilość dozowanej polewy;
dysze należy umyć po każdym użyciu jeżeli używany jest inny smak polewy;
jeżeli smak nie jest zmieniany dysze należy wyczyścić przynajmniej raz dziennie.
Opakowanie: 1,2 kg
Opakowanie zbiorcze: 6 x 1,2 kg
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym, chłodnym i czystym miejscu;
chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.
Kod produktu: 14376
Producent: PreGel
Indeks: CALLEBAUT46
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT50
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT47
Marka: CALLEBAUT
Czekolada rubinowa idealna do lodów na patyku, rożków lodowych i przygotowywania stracciatella. Wyjątkowy smak czekolady rubinowej przeznaczony do produkcji lodów. Idealnie sprawdzi się również jako czekolada do fontanny.
Indeks: CALLEBAUT48
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT49
Marka: CALLEBAUT