
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Formy płatności
1kg Polewa zastygająca o smaku mięty lodowej do lodów ALASKA DYLEX:
Opis: polewy zastygające ALASKA są niezmienne w swoim smaku i konsystencji mają intensywne zabarwienie i naturalny smak;
idealnie rozprowadzają się po masie lodowej tworząc cienką, delikatna, chrupiącą warstwę;
w celu wyjęcia polewy z wiaderka zaleca się włożyć pojemnik do lodówki na około 1 godzinę;
schłodzona polewa łatwo odchodzi od ścianek wiaderka;
polewę należy roztapiać stopniowo w bemarze i nie przekraczać temperatury 30°C.
Składniki: tłuszcz roślinny (kokosowy), cukier, serwatka w proszku (z mleka), jogurt w proszku (mleko odtłuszczone, żywe kultury bakterii),
emulgator: lecytyna sojowa (E322), glikol propylenowy (E1520), regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), aromat: wanilina, woda, syrop glukozowy,
barwnik: błękit patentowy (E131), czerń PN (E151); może zawierać orzeszki arachidowe i inne orzechy.
Smak: mięta lodowa
Barwa: niebieska
Sposób przygotowania: polewę należy stopniowo rozpuszczać w bemarze do temperatury maksymalnej 30°C;
po podgrzaniu i uzyskaniu temperatury 30°C polewę można przechowywać w bemarze maksymalnie 12 godzin.
Warunki przechowywania: przechowywać w oryginalnym, szczelnie zamkniętym opakowaniu w temperaturze 2-16°C;
chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych, wilgoci i obcych zapachów.
Opakowanie: 1 kg
Producent: DYLEX
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 2798/675 kJ/kcal
- tłuszcz: 57,61 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 51,3 g
- węglowodany: 37,2 g
- w tym cukry: 30,1 g
- błonnik: 0,5 g
- białko: 2,0 g
- sól: 0,23 g
Indeks: CALLEBAUT48
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT50
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT49
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT46
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT47
Marka: CALLEBAUT
Czekolada rubinowa idealna do lodów na patyku, rożków lodowych i przygotowywania stracciatella. Wyjątkowy smak czekolady rubinowej przeznaczony do produkcji lodów. Idealnie sprawdzi się również jako czekolada do fontanny.