• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

2,5kg ICE CHOCOLATE WHITE 38,5% ICE-50-WNV-552 Biała czekolada do lodów Callebaut
  • 2,5kg ICE CHOCOLATE WHITE 38,5% ICE-50-WNV-552 Biała czekolada do lodów Callebaut
  • 2,5kg ICE CHOCOLATE WHITE 38,5% ICE-50-WNV-552 Biała czekolada do lodów Callebaut
  • 2,5kg ICE CHOCOLATE WHITE 38,5% ICE-50-WNV-552 Biała czekolada do lodów Callebaut
  • 2,5kg ICE CHOCOLATE WHITE 38,5% ICE-50-WNV-552 Biała czekolada do lodów Callebaut
  • 2,5kg ICE CHOCOLATE WHITE 38,5% ICE-50-WNV-552 Biała czekolada do lodów Callebaut

2,5kg ICE CHOCOLATE WHITE 38,5% ICE-50-WNV-552 Biała czekolada do lodów Callebaut

CALLEBAUT50

Czekolada zastygająca do lodów

217,00 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

2,5kg ICE CHOCOLATE WHITE 38,5% ICE-50-WNV-552 Biała czekolada do lodów Callebaut:

Zawartość kakao - minimum: 38,5%

Opis: biała czekolada do maczania lodów na patyku, rożków i do tworzenia stracciatelli;

harmonijny smak z mlecznymi, kremowymi i karmelowymi nutami oraz odrobiną wanilii;

produkt gotowy do użycia.

Ice Chocolate White - biała czekolada (38,5%) przeznaczona do lodów; wysoka płynność czekolady umożliwia maczanie lodów na patyku,

w waflu oraz przygotowywanie stracciatella; smak białej czekolady z wyczuwalnymi nutami mlecznymi, kremowymi, karmelowymi oraz dodatkiem wanilii;

czekolada nie wymaga temperowania; czekolada dodana do lodów szybko twardnieje i staje się chrupka.

Płynność: 5/5

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,

szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.

Składniki: masło kakaowe, cukier, pełne mleko w proszku, tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.

Skład:

- kakao: 38.5%

- mleko: 24,4%

- tłuszcz: 50,6%

Kod produktu: ICE-50-WNV-552

Opakowanie: 2,5kg

Zastosowanie/sposób przygotowania:

- rozpuścić w temperaturze 45°C, nie wymaga temperowania;

- do maczania: zamoczyć lody (na patyku/w waflu) w rozpuszczonej czekoladzie (1/2 krotnie);

- polewa: polać gotowe lody i pozostawić do zastygnięcia;

- stracciatella: wymieszać kaletki z lodami, można również czekoadę rozpuścić, ostudzić i pokruszyć.

Aplikacje: lody gałkowe, lody włoskie, lody na patyku, desery lodowe

Producent: Callebaut

 

 

Szczegóły produktu
CALLEBAUT50
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
17 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: PERNIGOTTI285

Marka: PERNIGOTTI

op. 2.7 kg STRACCIATELLA PISTACCHIO CRISTALLI SALATI 12093227 PERNIGOTTI polewa pistacjowa z kryształkami słonego karmelu

Gotowa do użycia płynna stracciatella z pastą pistacjową i kontrastującym dodatkiem kryształków słonego karmelu. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!

Cena 483,30 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU