• Babbi Day

  • SZKOLENIA CUKIERNICZE

  • CIASTECZKA WIELKANOCNE

  • BIO BOTANIKA BY IGOR ZARITSKYI

  • PŁAĆ WYGODNIE

pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego
  • pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego

1 kg BLANC GALLIA LOUIS FRANCOIS pasteryzowane i suszone białka jaj

LOUISFRANCOIS01

Pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego w postaci proszku.

538,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

BLANC GALLIA - odwodnione, pasteryzowane białko jaja kurzego w proszku;

charakteryzuje się białym kolorem, łatwością ubijania;

5g proszku + 30g zimnej wody = białko jaja kurzego;

zalecany dodatek do świeżych lub mrożonych białek jaj - 2-5%;

idealna temperatura ubijania wynosi około 21°C.

Zastosowanie: produkcja piekarnicza, produkcja cukiernicza, produkcja lodów;

Składniki: białko jaja kurzego w proszku, substancja stabilizująca: guma ksantanowa (E415), nośnik: cytrynian trietylu (E1505).

Dozowanie:

- ciasto, herbatniki, bezy - 150 g / 1 l wody,

- makaroniki, ciasta migdałowe - 75 g / 1 l wody

- wyroby cukiernicze - 160 g / 1 l wody

Szczegóły produktu
LOUISFRANCOIS01
7 Przedmioty

Opis

NAZWA HANDLOWA
BLANC GALLIA
MASA NETTO
1.0 kg
RODZAJ
BIAŁKO JAJA W PROSZKU
FORMA
PROSZEK
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: FOODCOLOURS175(1)

Marka: FOOD COLOURS

60 ml GLICERYNA W PŁYNIE E422 K-100 FOOD COLOURS gliceryna spożywcza o wszechstronnym zastosowaniu w produktach

Zaschnięta masa cukrowa lub zbyt gęste barwniki żelowe? Gliceryna spożywcza w płynie rozwiązuje tak podstawowe problemy i pozwala na ponowne wykorzystanie produktów takich jak masa cukrowa czy barwniki spożywcze o konsystencji żelowej.

Cena 10,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE