• Pernigotti Day

  • Szkolenie Monin 8 maja

  • PŁAĆ WYGODNIE

5kg Czekolada DESEROWA GIANDUJA w bloku GIA-D2-141 70% Callebaut
  • 5kg Czekolada DESEROWA GIANDUJA w bloku GIA-D2-141 70% Callebaut
  • 5kg Czekolada DESEROWA GIANDUJA w bloku GIA-D2-141 70% Callebaut
  • 5kg Czekolada DESEROWA GIANDUJA w bloku GIA-D2-141 70% Callebaut

5kg Czekolada 70% DESEROWA GIANDUJA w bloku GIA-D2-141 Callebaut

CALLEBAUT45

Połączenie ciemnej czekolady z pastą z prażonych orzechów.

598,00 zł
Brutto
Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Opis

5kg Czekolada DESEROWA GIANDUJA w bloku GIA-D2-141 70% Callebaut:

Kremowe połączenie ciemnej czekolady i pasty ze średnio wyprażonych orzechów laskowych.

Połączenie 70% ciemnej czekolady i 30% lekko prażonych orzechów laskowych.

Krem jest mieszany, konszowany i temperowany przez specjalistę,

dzięki temu ma zbilansowany smak oraz delikatną, jednorodną konsystencję.

Opis: półtwardy krem z deserowej czekolady z orzechami laskowymi (Gianduja) w bloku.

(Opakowanie zbiorcze to 25 kg (5 x 5kg), czekolada jest konfekcjonowana

na pojedyncze bloki po 5 kg, sprzedawana jest bez oryginalnego opakowania).

Produkt do użytku profesjonalnego.

Składniki: cukier, orzechy laskowe, masa kakaowa, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa.

Skład: orzechy laskowe: 30%

Opakowanie: Blok 5 Kg (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 25 kg)

 

Zastosowanie: nadzienia, praliny

 

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.

 

Kod produktu: GIA-D2-141

 

POBIERZ NASZE E-booki:

 

"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

Szczegóły produktu
CALLEBAUT45
22 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii: