
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
250g Orzech laskowy w postaci cienkich płatków 461 015 Lubeca:
Opis: bardzo cienkie, wysokiej jakości płatki z prażonych orzechów laskowych;
idealne do subtelnych i eleganckich dekoracji wyrobów cukierniczych oraz dań;
płatki mają grubość około 1 mm; produkt bardzo kruchy i delikatny.
Składniki: prażony orzech laskowy (w płatkach); może zawierać śladowe ilości migdałów i suszonych owoców.
Wymiary: średnica około 15 mm, grubość około 1 mm
Opakowanie: 250 g (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 12,5 kg)
Kod produktu: 461 015
Producent: Lübecker Marzipan-Fabrik v. Minden & Bruhns GmbH & Co. KG
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 666 kcal
- tłuszcz: 63,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g
- węglowodany: 6,0 g
- białko: 17,0 g
- błonnik: 8,9 g
- sól: 0,0 g
Indeks: TESCOMA111
Marka: TESCOMA
Narzędzia do dekorowania z masy cukrowej 3 szt.
Indeks: UNI-PACK24
Marka: SEMPRE
Pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Indeks: GRODRUK18
Marka: SEMPRE
Pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Indeks: DREIDOPPEL21
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: LUBECA01
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Indeks: LUBECA45
Marka: LUBECA
Masa percepanowa - wytwarzana ze zmielonych jąder pestek moreli oraz cukru - zamiennik marcepanu podczas produkcji cukierniczej.
Indeks: LUBECA118
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i wypieków.
Indeks: SOSA471
Marka: Sosa Ingredients
Czysta i gładka pasta z orzechów makadamia o uniwersalnym zastosowaniu. Idealnie sprawdzi się do słodkich oraz wytrawnych kreacji kulinarnych. Wysokiej jakości skoncentrowany produkt zawierający 98% orzechów.
Indeks: BONUS37(2)
Marka: BONUS
BONUS Mąka migdałowa z migdałów USA | HISZPANIA - drobno mielone migdały - doskonałe do wypieku francuskich makaroników. Sprawdzi się również jako zamiennik mąki pszennej podczas przygotowywania różnego rodzaju wypieków.
Indeks: LUBECA39
Marka: LUBECA
Masa marcepanowa z pistacjami - połączenie klasycznego marcepanu z orzechami pistacjowymi. Idealna jako nadzienie do pralin, czekolad oraz wyrobów cukierniczych.
Indeks: LUBECA119
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - mąka do biszkoptów i wypieków
Indeks: LUBECA44
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: LUBECA38
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Indeks: LUBECA120
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i wypieków
Indeks: PERNIGOTTI256
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: LUBECA77
Marka: LUBECA
Orzechowy nugat - czyli pasta pralinowa z orzechów laskowych z całymi orzechami laskowymi - w postaci łatwego do porcjowania bloku. Wyjątkowy słodki smak i aromat prażonych orzechów.
Indeks: LUBECA121
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i makaroników