LOUISFRANCOIS06
Producent: LOUIS FRANCOIS
Nowy produkt
Stabilizator do lodów i sorbetów
8 Sztuka Sztuk/-i
Uwaga: Ostatnie sztuki!
Data Dostępności:
1kg Super Neutrose Stabilizator do lodów 1990A LOUIS FRANCOIS
Stabilizator do lodów i sorbetów
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Super Neutrose 1 kg Louis François
Stabilizator do lodów i sorbetów w postaci bezsmakowego i bezwonnego proszku.
Sposób działania: Absorbuje resztkową wodę z mieszanek złożonych ze świeżego lub odtworzonego mleka, cukru, aromatów, śmietany lub masła, to znaczy dwa różne elementy:
Sucha masa (28 do 35%) w roztworze lub zawiesinie.
Znacząca część płynna (65 do 72%). To utrwalenie wody zapobiega powstawaniu małych kostek lodu, nieprzyjemnych dla podniebienia.
Właściwości
poprawia aksamitność, gładkość, kremowy smak, unikając kryształów,
przynosi odczuwalny przyrost obfitości,
emulguje składniki mieszaniny i koryguje jej lepkość,
opóźnić połączenie zamrożonych patyków.
Zwykle dawka Super Neutrose: od 3 do 5 gramów na litr
Opakowanie: 1 kg
Marka: Louis François
Numer referencyjny: 1990B
Na razie nie dodano żadnej recenzji.