1kg Super Neutrose Stabilizator do lodów 1990A LOUIS FRANCOIS

LOUISFRANCOIS06

Producent: LOUIS FRANCOIS

Nowy produkt

Stabilizator do lodów i sorbetów

11 Sztuk/-i

210,00 zł brutto.

210,00 zł za op.

Udostępnij: 

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 21 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 21 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 2,10 zł.


Super Neutrose 1 kg Louis François

Stabilizator do lodów i sorbetów w postaci bezsmakowego i bezwonnego proszku.

Sposób działania: Absorbuje resztkową wodę z mieszanek złożonych ze świeżego lub odtworzonego mleka, cukru, aromatów, śmietany lub masła, to znaczy dwa różne elementy:

Sucha masa (28 do 35%) w roztworze lub zawiesinie.

Znacząca część płynna (65 do 72%). To utrwalenie wody zapobiega powstawaniu małych kostek lodu, nieprzyjemnych dla podniebienia.

Właściwości

poprawia aksamitność, gładkość, kremowy smak, unikając kryształów,

przynosi odczuwalny przyrost obfitości,

emulguje składniki mieszaniny i koryguje jej lepkość,

opóźnić połączenie zamrożonych patyków.

Zwykle dawka Super Neutrose: od 3 do 5 gramów na litr

Opakowanie: 1 kg

Marka: Louis François

Numer referencyjny: 1990B

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

1kg Super Neutrose Stabilizator do lodów 1990A LOUIS FRANCOIS

1kg Super Neutrose Stabilizator do lodów 1990A LOUIS FRANCOIS

Stabilizator do lodów i sorbetów

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry