
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Opis: pasta waniliowa wytwarzana jest z naparu waniliowego, proszku i ziaren wanilii, cukru, wody i naturalnego środka zagęszczającego (gumy tragakantowej). Ma mocno waniliowy smak i aromat z nutami owocowymi. Stosowana jest zamiennie z laskami wanilii lub ekstraktem waniliowym. Dzięki formie pasty jest łatwa w dozowaniu, ma gładką konsystencję oraz nie wymaga obróbki cieplnej.
Składniki: cukier inwertowany, ekstrakt z wanilii Bourbon (15%), nasiona wanilii (2%), substancja zagęszczająca: guma ksantanowa (E415); składniki z upraw organicznych.
Masa netto: 270 g
Producent: Eurovanille Route de Maresquel
Indeks: MODECOR645
Marka: MODECOR
Rozpuszczalny w tłuszczu barwnik do barwienia produktów spożywczych oraz do stosowania na powierzchnię. Nie zawiera bieli tytanowej oraz związków azowych. Produkt bezglutenowy.
Indeks: KERRY25
Marka: RAVIFRUIT Kerry
Indeks: LIV05
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Indeks: PERNIGOTTI28
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI59/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL163
Marka: COMPRITAL
Indeks: EUROVANILLE07
Marka: EUROVANILLE
Organiczne laski wanilii - idealne do przetworów na bazie mleka i wypieków. Strąki waniliowe gatunku Planifolia z Madagaskaru o długości od 16 do 20 centymetrów.
Indeks: EUROVANILLE14
Marka: EUROVANILLE
Organiczny ekstrakt waniliowy na bazie syropu z cukru inwertowanego z ziarnami wanilii Bourbon. Strąki waniliowe gatunku Planifolia z Madagaskaru. Idealny do wyrobów cukierniczych na bazie mleka.
Indeks: PERNIGOTTI59/1
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: DREIDOPPEL40/1
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: COMPRITAL189
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta waniliowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: DREIDOPPEL20
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: PERNIGOTTI234
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SEMPRE289
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: BALDINI19
Marka: BALDINI
Seria naturalnych aromatów spożywczych wytwarzanych z czystych olejków eterycznych (w procesie destylacji parą wodną). Przeznaczone do aromatyzowania i przyprawiania żywności oraz napojów. Certyfikowany produkt ekologiczny - BIO.
Indeks: EUROVANILLE11
Marka: EUROVANILLE
Pasta waniliowa z nasionami wanilii Bourbon z Madagaskaru - wytwarzana na bazie alkoholowego ekstraktu waniliowego. Uniwersalne zastosowanie w cukiernictwie.
Indeks: EUROVANILLE17
Marka: EUROVANILLE
Naturalny proszek waniliowy pozyskiwany w kontrolowanym procesie mielenia i przesiewania strąków waniliowych z gatunku - Planifolia, Tahitensis i Pompona. Łatwe przechowywanie i dozowanie.
Indeks: EUROVANILLE12
Marka: EUROVANILLE
Ekstrakt waniliowy o gęstej konsystencji wytwarzany ze strąków trzech rodzajów wanilii. Wykazuje odporność na działanie wysokich temperatur podczas gotowania i obróbki termicznej produktów.
Indeks: BABBI28
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI164
Marka: PERNIGOTTI