• CIASTO NA GOFRY

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

  • Wyprzedaż!
  • Obniżka
  • Nowy
karmelowa pasta do lodów i wyrobów cukierniczych z serii giubileo experience
  • karmelowa pasta do lodów i wyrobów cukierniczych z serii giubileo experience

op. 3 kg PASTA GIUBILEO CARAMEL MOU PC637PB COMPRITAL pasta karmelowa z cukrem trzcinowym i gronowym

P%COMPRITAL191

31/08/2024 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA PRODUKTU OBJĘTEGO OFERTĄ PROMOCYJNĄ

Pasta karmelowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.

254,40 zł
190,80 zł Zniżka 25%
Brutto
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką : 254,40 zł
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

"Giubileo Experience to program, dzięki któremu producent lodów zyska możliwość zaproponowania swoim klientom wyjątkowego, absolutnie niepowtarzalnego produktu najwyższej jakości. Z baz całkowicie wyeliminowano emulgatory i tłuszcze roślinne (zarówno utwardzone, jak i rafinowane). Receptury zostały skomponowane z zastosowaniem cukru trzcinowego i cukru gronowego, a także świeżej śmietany i mleka. Za smak odpowiadają składniki najwyższej jakości - dlatego lody wykonane zgodnie z filozofią Giubileo Experience są takie smaczne i doskonałe. Ponadto spełniają wymagania klientów, którzy oczekują produktów o zrozumiałych recepturach, wykonanych z naturalnych składników, powszechnie znanych i postrzeganych jako zdrowe."

"Pasty Giubileo nie zawierają białego cukru. Do niektórych dodaliśmy nierafinowany cukier trzcinowy i cukier gronowy. Pasty nie zawierają także emulgatorów ani żadnych dodatków oprócz naturalnej mączki chleba świętojańskiego."

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

GIUBILEO CARAMEL MOU - "pasta wykonana z koncentratu mleko pełne, cukier karmelizowany, cukier trzcinowy i cukier winogronowy o typowym smaku toffi"

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty przeznaczony do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). 

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Składniki: cukier winogronowy, brązowy cukier trzcinowy, słodzone żółtko jaja (żółtko jaja, cukier), karmelizowany cukier, naturalne aromaty, skrobia kukurydziana, barwnik: beta karoten (E160a); może zawierać orzechy (wyprodukowano w zakładzie, w którym wykorzystuje się mleko i jego pochodne, a także używa się jaj, soi i orzechów).

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; po zużyciu opakowanie produktu podlega segregacji i jest przeznaczone do recyklingu.

RECEPTURA - DOZOWANIE
PASTA GIUBILEO 70-100 g
MIESZANKA BAZOWA 1000 g

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 1179/282 kJ/kcal
Tłuszcz 2.7 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 1.5 g
Węglowodany 63.0 g
w tym cukry 62.0 g
Białko 2.1 g
Błonnik 0.0 g
Sól 0.10 g

SZABLONY BANERÓW.png

Szczegóły produktu
P%COMPRITAL191
1 Przedmiot

Opis

NUMER KATALOGOWY
PC637PB
NAZWA HANDLOWA
CARAMEL MOU GIUBILEO
MASA NETTO
3.0 kg
OPAKOWANIE
WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ
OPAKOWANIE ZBIORCZE
2 x 3.0 kg - 6.0 kg
RODZAJ
PASTA SMAKOWA
SMAK
KAMEL | TOFFEE
KONSYSTENCJA
GŁADKA
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
PRZEZNACZENIE
PÓŁPRODUKT DO LODÓW I CUKIERNICTWA
ZASTOSOWANIE
PRODUKCJA LODÓW | CUKIERNICTWO
DOZOWANIE
70-100 g/l mieszanki bazowej
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
SERIA PRODUKTOWA
GIUBILEO EXPERIENCE
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: P%BABBI197

Marka: BABBI

op. 1 kg BASE FRUTTA B-FREE 14854 BABBI kompletna baza do produkcji sorbetów bez dodatku cukru

17/07/2024 Termin przydatności do spożycia produktu objętego ofertą promocyjną. Doskonale zbilansowana kompletna baza do produkcji sorbetów bez dodatku cukru (produkt zawiera naturalnie występujące cukry oraz substancje słodzące). 

Cena 63,00 zł Cena podstawowa 90,00 zł
Więcej
Dostępną ilość sprawdzisz w szczegółach produktu!

Indeks: P%SOSA501

Marka: Sosa Ingredients

op. 300 g SOJAWHIP EN POLVO 00200524 SOSA INGREDIENTS enzymatycznie modyfikowane białko sojowe

07/09/2024 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA PRODUKTU OBJĘTEGO PROMOCJĄ Modyfikowane białko sojowe - naturalny dodatek o właściwościach napowietrzających, zagęszczających i poprawiających teksturę. Stosowany jest jako substytut albuminy. Może być stosowany w wyrobach przeznaczonych dla wegan i wegetarian.

Cena 162,40 zł Cena podstawowa 232,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: P%BARIMA578

Marka: BARBARA LUIJCKX

op. 228 szt. BIERKI PRINT DESEROWE 33722 BARBARA DECOR dekoracja z ciemnej czekolady dł. 135 mm

24/07/2024 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA PRODUKTU OBJĘTEGO PROMOCJĄ Dekoracja wykonana z wysokiej jakości ciemnej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.

Cena 114,75 zł Cena podstawowa 153,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: MEDAC12(1)

Marka: GALAGO

20 szt. 409 ml KUBEK PAPIEROWY OWOCE 42C + 20 szt. ∅ 83 mm POKRYWKA 42C GALAGO zestaw do serwowania zimnych napojów na wynos

Seria kubków jednorazowego użytku (w zestawie z plastikową pokrywką) wykonanych z naturalnego papieru celulozowego - który w pełni nadaje się do recyklingu. Przeznaczone są do serwowania różnego rodzaju schłodzonych napojów (lemoniada, koktajle, granita itp.).

Cena 7,00 zł Cena podstawowa 14,00 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE