- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
RANT OKRĄGŁY ∅ 180 mm x h 60 mm Frantyl:
Opis: rant cukierniczy wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;
może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;
dolna krawędź ma ostre wykończenie, zaś górna krawędź jest dodatkowo zabezpieczona (zaokrąglona).
Materiał: stal kwasoodporna
Wymiary: ∅ 180 mm x h 60 mm
Zastosowanie:
- pieczenie biszkoptów, ciast,
- przekładanie tortów, ciast,
- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,
Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;
jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
Producent: Frantyl
Indeks: LOUISFRANCOIS05
Marka: LOUIS FRANCOIS
1 kg PECTINE NH NAPPAGE LOUIS FRANCOIS pektyna do stosowania w produktach na bazie wody i owoców
Pektyna przeznaczona przede wszystkim do stosowania podczas produkcji lustrzanych glazur z miąższem owocowym.
Indeks: CACAOBARRY12(1)
Marka: CACAO BARRY
1kg Czekolada 41% MLECZNA ALUNGA CHM-Q41ALUN-E4-U72 Cacao Barry
Królowa wśród mlecznych czekolad, bardzo mleczna o uniwersalnym zastosowaniu.
Indeks: FLORENSUC53
Marka: FLORENSUC
50 szt. Wsporniki do tortu ∅19 x dł. 200 mm z transparentnego tworzywa 1OU32 Florensuc
Indeks: DOROSIOWE12
Marka: DOROSIOWE RANTY
∅ 120-180 x h 220 mm RANT REGULOWANY OKRĄGŁY - DOROSIOWE RANTY rant ze stali nierdzewnej + 4 spinki
Okrągły rant ze stali nierdzewnej z możliwością regulacji średnicy. Doskonała alternatywa dla klasycznych form i tortownic. Sprawdzi się w profesjonalnej pracowni, jak i zaciszu domowej kuchni.
Indeks: DOROSIOWE18
Marka: DOROSIOWE RANTY
400 x 350 x h 25 mm BLACHA PIEKARNIKOWA POD DOROSIOWE RANTY - stalowa blaszka z jednostronnym rantem
BLACHA - DUŻA BLASZKA PIEKARNIKOWA - idealnie płaska podstawka pod dorosiowe ranty >>> pewność i stabilność podczas wypieku biszkoptów w rantach cukierniczych.
Indeks: SWEETDECOR283(1)
Marka: SWEET DECOR
∅ 160 x h 120 mm GRUBY RANT CUKIERNICZY 50111216 SWEET DECOR ze stali nierdzewnej do pieczenia i składania deserów
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Indeks: SWEETDECOR228
Marka: SWEET DECOR
∅ 80 x h 50 mm GRUBY RANT CUKIERNICZY 5050020 SWEET DECOR ze stali nierdzewnej do pieczenia i składania deserów
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Indeks: DOROSIOWE16
Marka: DOROSIOWE RANTY
5 szt. SPINKI DO REGULOWANYCH RANTÓW - DOROSIOWE RANTY
Zestaw ratunkowy dla cukiernika - uniwersalne spinki do dorosiowych rantów z regulacją.
Indeks: PAVONI402
Marka: PAVONI ITALIA
RANT KONICZYNA XF54F PAVONI 102 x 98 x h 45 mm stalowy rant z mikroperforacją do viennoiserie
Seria stalowych rantów z mikroperforacją do viennoiserie - stworzona we współpracy z Johanem Martinem. Twórz prawdziwe dzieła sztuki z ciasta drożdżowego i francuskiego.
Indeks: THERMOHAUSER342
Marka: THERMOHAUSER
Rant ∅ 580 x h 60 mm okrągły aluminiowy 10982 Thermohauser