- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
RANT OKRĄGŁY ∅ 140 mm x h 60 mm Frantyl:
Opis: rant cukierniczy wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;
może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;
dolna krawędź ma ostre wykończenie, zaś górna krawędź jest dodatkowo zabezpieczona (zaokrąglona).
Materiał: stal kwasoodporna
Wymiary: ∅ 140 mm x h 60 mm
Zastosowanie:
- pieczenie biszkoptów, ciast,
- przekładanie tortów, ciast,
- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,
Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;
jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
Producent: Frantyl
Indeks: LUBECA120
Marka: LUBECA
0,5kg GRYS MIGDAŁOWY (z migdałów kalifornijskich) 423 Lubeca
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i wypieków
Indeks: LCTRADE22
Folia Rantowa 60mmx100m z nadrukiem NUTY Złota
Folia rantowa ze złotym nadrukiem 60 mm szerokości.
Indeks: DOROSIOWE22
Marka: DOROSIOWE RANTY
∅ 170-240 x h 10 mm RANT REGULOWANY DO ŻELKI - DOROSIOWE RANTY stalowy rant z regulacją średnicy + 2 spinki
STALOWY RANT DO ŻELKI OWOCOWEJ - regulowany rant w zestawie ze spinkami >>> ze specjalnym przeznaczeniem do tworzenia wkładów owocowych do tortu.
Indeks: THERMOHAUSER342
Marka: THERMOHAUSER
Rant ∅ 580 x h 60 mm okrągły aluminiowy 10982 Thermohauser
Indeks: DOROSIOWE03
Marka: DOROSIOWE RANTY
∅ 210-260 x h 140 mm RANT REGULOWANY OKRĄGŁY - DOROSIOWE RANTY rant ze stali nierdzewnej + 2 spinki
Okrągły rant ze stali nierdzewnej z możliwością regulacji średnicy. Doskonała alternatywa dla klasycznych form i tortownic. Sprawdzi się w profesjonalnej pracowni, jak i zaciszu domowej kuchni.
Indeks: DOROSIOWE16
Marka: DOROSIOWE RANTY
5 szt. SPINKI DO REGULOWANYCH RANTÓW - DOROSIOWE RANTY
Zestaw ratunkowy dla cukiernika - uniwersalne spinki do dorosiowych rantów z regulacją.
Indeks: SWEETDECOR288
Marka: SWEET DECOR
∅ 260 x h 120 mm GRUBY RANT CUKIERNICZY 50111226 SWEET DECOR ze stali nierdzewnej do pieczenia i składania deserów
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Indeks: SWEETDECOR276
Marka: SWEET DECOR
∅ 200 x h 60 mm GRUBY RANT CUKIERNICZY SWEET DECOR ze stali nierdzewnej do pieczenia i składania deserów
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Indeks: TESCOMA48(1)
Marka: TESCOMA
REGULOWANA FORMA TORTOWA PROSTOKĄTNA 623382 TESCOMA regulowany rant do pieczenia i formowania deserów z przekładką
Regulowany rant do wypieku gęstych ciast (np. biszkoptów) oraz formowania ciast i deserów w kształcie prostokąta. Wykonany z odpornej stali nierdzewnej. Do rantu dołączona jest przekładka umożliwiająca wypiek dwóch rodzajów ciasta jednocześnie. Wymiary od 28 x 20 cm do 50 x 34 cm.