- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
RANT OKRĄGŁY ∅ 340 mm x h 60 mm Frantyl:
Opis: rant cukierniczy wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;
może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;
dolna krawędź ma ostre wykończenie, zaś górna krawędź jest dodatkowo zabezpieczona (zaokrąglona).
Materiał: stal kwasoodporna
Wymiary: ∅ 340 mm x h 60 mm
Zastosowanie:
- pieczenie biszkoptów, ciast,
- przekładanie tortów, ciast,
- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,
Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;
jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
Producent: Frantyl
Indeks: SWEETDECOR219
Marka: SWEET DECOR
300g ŻEL NA ZIMNO DIAMOND GLAZE NEUTRAL do dekoracji Sweet Decor
Indeks: ALFATEC06
Marka: CUKI ALFATEC
500 szt. ZESTAW PAPIEROWYCH FOREMEK DO PIECZENIA CUKI ALFATEC
Zestaw papierowych foremek do pieczenia i prezentacji o uniwersalnej tematyce, który sprawdzi się na każdą okazję. Idealny do wypieku babeczek i muffinów oraz serwowania eklerów i kawałków ciasta lub tortu. Doskonały sposób na prostą i spójną dekorację Twojego słodkiego stołu.
Indeks: PAVONI402
Marka: PAVONI ITALIA
RANT KONICZYNA XF54F PAVONI 102 x 98 x h 45 mm stalowy rant z mikroperforacją do viennoiserie
Seria stalowych rantów z mikroperforacją do viennoiserie - stworzona we współpracy z Johanem Martinem. Twórz prawdziwe dzieła sztuki z ciasta drożdżowego i francuskiego.
Indeks: SWEETDECOR276
Marka: SWEET DECOR
∅ 200 x h 60 mm GRUBY RANT CUKIERNICZY SWEET DECOR ze stali nierdzewnej do pieczenia i składania deserów
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Indeks: DOROSIOWE17
Marka: DOROSIOWE RANTY
250 x 250 x h 10 mm BLACHA PIEKARNIKOWA POD DOROSIOWE RANTY - stalowa blaszka z jednostronnym rantem
BLASZKA - MAŁA BLACHA PIEKARNIKOWA - idealnie płaska podstawka pod dorosiowe ranty >>> pewność i stabilność podczas wypieku biszkoptów w rantach cukierniczych.
Indeks: DOROSIOWE06
Marka: DOROSIOWE RANTY
∅ 200-280 x h 120 mm RANT REGULOWANY OKRĄGŁY - DOROSIOWE RANTY rant ze stali nierdzewnej + 2 spinki
Okrągły rant ze stali nierdzewnej z możliwością regulacji średnicy. Doskonała alternatywa dla klasycznych form i tortownic. Sprawdzi się w profesjonalnej pracowni, jak i zaciszu domowej kuchni.
Indeks: DOROSIOWE18
Marka: DOROSIOWE RANTY
400 x 350 x h 25 mm BLACHA PIEKARNIKOWA POD DOROSIOWE RANTY - stalowa blaszka z jednostronnym rantem
BLACHA - DUŻA BLASZKA PIEKARNIKOWA - idealnie płaska podstawka pod dorosiowe ranty >>> pewność i stabilność podczas wypieku biszkoptów w rantach cukierniczych.
Indeks: SWEETDECOR277
Marka: SWEET DECOR
∅ 240 x h 60 mm GRUBY RANT CUKIERNICZY SWEET DECOR ze stali nierdzewnej do pieczenia i składania deserów
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.