Indeks: TESCOMA67
Marka: TESCOMA
∅ 28 x h 7 cm TORTOWNICA 623260 TESCOMA rozpinana forma do pieczenia z powłoką zabezpieczającą
RANCIK ŁEZKA DUŻA 190 x 280 mm x h 60 mm Frantyl:
Opis: rant cukierniczy w kształcie łezki wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;
może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;
dolna krawędź ma ostre wykończenie, zaś górna krawędź jest dodatkowo zabezpieczona (zaokrąglona).
Materiał: stal kwasoodporna
Wymiary: 190 x 280 mm x h 60 mm
Zastosowanie:
- pieczenie biszkoptów, ciast,
- przekładanie tortów, ciast,
- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,
Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;
jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
Producent: Frantyl
Indeks: TESCOMA67
Marka: TESCOMA
Indeks: SEMPRE06/2
Marka: SEMPRE
Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
Indeks: FRANTYL39
Marka: FRANTYL
Rant do pieczenia ciast okragły stalowy
Indeks: DOROSIOWE05
Marka: DOROSIOWE RANTY
Okrągły rant ze stali nierdzewnej z możliwością regulacji średnicy. Doskonała alternatywa dla klasycznych form i tortownic. Sprawdzi się w profesjonalnej pracowni, jak i zaciszu domowej kuchni.
Indeks: SWEETDECOR288
Marka: SWEET DECOR
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Indeks: DOROSIOWE03
Marka: DOROSIOWE RANTY
Okrągły rant ze stali nierdzewnej z możliwością regulacji średnicy. Doskonała alternatywa dla klasycznych form i tortownic. Sprawdzi się w profesjonalnej pracowni, jak i zaciszu domowej kuchni.
Indeks: TESCOMA34
Marka: TESCOMA
Indeks: DOROSIOWE21
Marka: DOROSIOWE RANTY
STALOWY RANT DO ŻELKI OWOCOWEJ - regulowany rant w zestawie ze spinkami >>> ze specjalnym przeznaczeniem do tworzenia wkładów owocowych do tortu.
Indeks: DOROSIOWE17
Marka: DOROSIOWE RANTY
BLASZKA - MAŁA BLACHA PIEKARNIKOWA - idealnie płaska podstawka pod dorosiowe ranty >>> pewność i stabilność podczas wypieku biszkoptów w rantach cukierniczych.
Indeks: TESCOMA48(1)
Marka: TESCOMA
Regulowany rant do wypieku gęstych ciast (np. biszkoptów) oraz formowania ciast i deserów w kształcie prostokąta. Wykonany z odpornej stali nierdzewnej. Do rantu dołączona jest przekładka umożliwiająca wypiek dwóch rodzajów ciasta jednocześnie. Wymiary od 28 x 20 cm do 50 x 34 cm.