- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
2,5 kg FOND UNIVERSAL uniwersalny stabilizator do śmietany Dawn:
Opis: uniwersalny stabilizator do śmietany w postaci proszku.
Pozwala na szybkie, łatwe i efektywne stabilizowanie, żelowanie oraz słodzenie śmietany.
Mieszankę stabilizującą przed użyciem należy wymieszać z wodą lub sokiem owocowym
w temperaturze 20°C a następnie powoli dodawać do śmietany.
Śmietana po ustabilizowaniu jest odporna na zamrażanie i rozmrażanie.
Składniki: cukier, suszony syrop glukozowy, żelatyna, żółtko jaja kurzego w proszku, regulator kwasowości: difosforany.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Stosowanie/receptura:
- 200 g Fond Universal dokładnie wymieszać z 200 ml wody/soku owocowego o temperaturze 20°C,
- dodać pasty smakowej lub aromatycznej i ponownie wymieszać,
- powoli dodawać do 1000 g ubitej, niesłodzonej śmietany,
- natychmiast użyć.
Smak: uniwersalny (bez charakterystycznego smaku)
Opakowanie: 2,5 kg (worek)
Producent: Dawn
Wartość odżywcza w 100 ml produktu: |
|
Wartość energetyczna |
1665/394 kJ/kcal |
Tłuszcz |
2,2 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,7 g |
Węglowodany: |
83,2 g |
- w tym cukry |
46,3 g |
Białko |
10,8 g |
Sól |
0,3 g |
Indeks: SILIKOMART235
Marka: SILIKOMART
1 szt. ∅ 190 x h 20 mm TARTE RING ROUND 190 SILIKOMART 52.369.20.0065 perforowany rant z kompozytu
Indeks: BARIMA98
Marka: BARBARA LUIJCKX
42 szt. ZŁOTA FALA dekoracja wykonana z czekolady deserowej dł. 65 mm 33202 Barbara Decor
Indeks: MODECOR198/14
Marka: MODECOR
20g TUBKA Barwnik CZERWONY w ŻELU ColorGel Rosso Ciliegia 23282 Modecor
Indeks: DAWN132
Marka: Dawn
2,5 kg FOND FOREST FRUITS stabilizator do śmietany smak owoce leśne Dawn
Indeks: DAWN93
Marka: Dawn
2,5 kg FOND PEACH & PASSION stabilizator do śmietany smak brzoskwinia-marakuja Dawn
Indeks: DAWN207(1)
Marka: Dawn
2,5 kg FOND TIRAMISU stabilizator do śmietany smak deser tiramisu Dawn
Indeks: DAWN96
Marka: Dawn
op. 2.5 kg SANATINE DAWN stabilizator i środek żelujący do śmietany, deserów i przetworów owocowych
Sanatine - łatwy w użyciu stabilizator do śmietany o neutralnym smaku - połączenie żelatyny i skrobi. Stabilizator do świeżej śmietany i środek żelujący do deserów i przetworów owocowych.
Indeks: DAWN33
Marka: Dawn
2,5 kg FOND RUBY ORANGE stabilizator do śmietany smak czerwona pomarańcza Dawn
Indeks: BARIMA157
Marka: DREIDOPPEL
2.5 kg SANETT 33066 DREIDOPPEL neutralny stabilizator do bitej śmietany na bazie żelatyny do stosowania na gorąco
Produkt na bazie cukru i żelatyny o neutralnym smaku - przeznaczony do stabilizowania słodzonej bitej śmietany, kremów cukierniczych oraz tortów i deserów musowych.
Indeks: DAWN139(1)
Marka: Dawn
2,5 kg FOND WHITE CHOCOLATE stabilizator do śmietany smak biała czekolada Dawn
Indeks: DAWN81
Marka: Dawn
2,5 kg FOND CAPPUCCINO stabilizator do śmietany o smaku kawy z mlekiem Dawn
Indeks: DEBIC02
Marka: DEBIC
700 ml DAIRY CREAM WITH SUGAR DEBIC słodzona bita śmietana w sprayu produkt gotowy do użycia
Niezawodny i gotowy do użycia produkt - lekko słodka bita śmietana stworzona z myślą o profesjonalistach. Wygodna butelka z precyzyjnym dozownikiem zapewnia zawsze doskonały efekt dekoracyjny.
Indeks: BARIMA157(1)
Marka: DREIDOPPEL
2.5 kg SANETT VEGGIE 47990 DREIDOPPEL wegański stabilizator do kremów na bazie mielonych wodorostów - neutralny smak
Produkt na bazie mielonych wodorostów o neutralnym smaku - przeznaczony do stabilizowania wegańskich kremów i musów. Roślinna alternatywa dla żelatyny.