• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

500g PROESPUMA CALIENTE stabilizator do gorących pianek 57001001 Sosa
  • 500g PROESPUMA CALIENTE stabilizator do gorących pianek 57001001 Sosa
  • 500g PROESPUMA CALIENTE stabilizator do gorących pianek 57001001 Sosa

500g PROESPUMA CALIENTE stabilizator do gorących pianek 57001001 Sosa

SOSA293
118,10 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

500g PROESPUMA CALIENTE stabilizator do gorących pianek 57001001 Sosa:

Stabilizator do gorących pianek, w proszku.

Do wytwarzania gorących pianek przy użyciu syfonu.

Opis: używana jest do produkcji gorących pianek. Nadaje objętość i utrzymuje, stabilizuje pianę.

Produkt przeznaczony do przygotowywania produktów ciepłych i gorących.

Działa jako emulgator oraz stabilizator pian wytwarzanych i podawanych na gorąco.

Mieszankę należy rozpuścić w docelowym produkcie o konsystencji płynnej lub półpłynnej.

Składniki: albumina, emulgator: acetylowany adypinian diskrobiowy (E1422) ze skrobi kukurydzianej,

maltodekstryna, błonnik z cytrusów, środki zagęszczające: guma guar (E412), guma ksantanowa (E415),

mączka chleba swiętojańskiego (E410).

Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Opakowanie: 500 g

Dozowanie: 50-100 g/l

Kod produktu: 51001001

Szczegóły produktu
SOSA293
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
19 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: SOSA447

Marka: Sosa Ingredients

1 kg LECITINA DE SOJA ( E322 ) LIQUIDA 39422 SOSA INGREDIENTS lecytyna sojowa w płynie dodatek emulgujący

Uniwersalny w zastosowaniu dodatek spożywczy pozwalający na uzyskiwanie puszystej konsystencji różnego rodzaju wyrobów (musów, kremów, sosów, emulsji, pianek itp.). Płynna konsystencja dodatkowo ułatwia proces łączenia z innymi płynnymi składnikami i produktami.

Cena 209,00 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: SOSA506

Marka: Sosa Ingredients

500 g GOMA XANTANA ( E415 )CLEAR 38694 SOSA INGREDIENTS guma ksantanowa w proszku dodatek zagęszczający i emulgujący

Dodatek gumy ksantanowej pozwala na uzyskanie produktów o wyjątkowo kremowej i przyjemnej konsystencji. Doskonale sprawdzi się jako dodatek do lodów czy sosów oraz bezglutenowych wypieków. Łatwy w użyciu dodatek o szerokim zastosowaniu w gastronomii oraz cukiernictwie. 

Cena 287,82 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: SOSA364

Marka: Sosa Ingredients

500 g NATUR EMUL POLVO 38850 SOSA INGREDIENTS proszek z włókien cytrusowych

Włókno cytrusowe w proszku - to w 100% naturalny dodatek o właściwościach emulgujących, stabilizujących oraz wiążących wodę w produktach i wyrobach. Może być stosowany również jako substytut tłuszczu. Doskonale sprawdzi się do przygotowywania produktów przyjaznych dla wegan.

Cena 232,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE