
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
600g GLUCOSA EN POLVO 33DE glukoza w proszku 00100617 Sosa:
cukier prosty - glukoza w proszku
Opis: glukoza w proszku, to odwodniony syrop glukozowy.
Zapobiega krystalizacji cukru w karmelkach i żelkach.
Nadaje elastyczność i delikatną słodycz wypiekom.
Dozowanie: 75 g/kg (zastępując sacharozę)
Składniki: glukoza w proszku 33DE.
Dozowanie: quantum satis
Opakowanie: 600 g
Konsystencja: proszek
Kod produktu: 00100617
Indeks: FOODCOLOURS86
Indeks: MODECOR693
Marka: MODECOR
Indeks: SOSA302
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA361
Marka: Sosa Ingredients
Czysty izomalt w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Idealnie sprawdzi się do tworzenia różnego rodzaju dekoracji.
Indeks: BABBI07
Marka: BABBI
Indeks: BENEO01
Marka: BENEO
Izomalt granulowany o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Doskonały do tworzenia efektownych dekoracji oraz do wyrobu produktów o obniżonej zawartości cukru.