
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
750g GELATINA DE BOVI Żelatyna wołowa 220 BLOOM w proszku 58000001 Sosa:
żelatyna wołowa w proszku
Opis: żelatyna rozpuszcza się w 45°C, żeluje w temperaturze poniżej 15°C,
ponownie rozpuszcza się w temperaturze 35-40°C.
Daje miękki i elastyczny żel.
Składniki: żelatyna wołowa (wolno żelująca).
Substancja żelująca.
Dozowanie: 30-50g/kg
Opakowanie: 750g
Konsystencja: proszek
Moc żelowania: 220 bloom
Sposób użycia: rozpuścić na gorąco energicznie mieszając.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kod produktu: 58000001
Indeks: CALLEBAUT34
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.
Indeks: SOSA256
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: DREIDOPPEL15
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: EWALD01
Marka: EWALD-GELATINE GMBH
Żelatyna spożywcza pozyskiwana z kolagenu pochodzenia wieprzowego w formie listków.
Indeks: SOSA501
Marka: Sosa Ingredients
Modyfikowane białko sojowe - naturalny dodatek o właściwościach napowietrzających, zagęszczających i poprawiających teksturę. Stosowany jest jako substytut albuminy. Może być stosowany w wyrobach przeznaczonych dla wegan i wegetarian.
Indeks: SOSA494
Marka: Sosa Ingredients
Hydrokoloid pozyskiwany z czerwonych alg morskich - to naturalny dodatek do żywności o właściwościach żelujących i zagęszczających. Wykazuje również zdolność do wychwytywania i utrzymywania wilgoci w produktach. Doskonale sprawdzi się do produkcji różnego rodzaju galaretek, past oraz dżemów.
Indeks: MODECOR1095
Marka: MODECOR
Indeks: SOSA453
Marka: Sosa Ingredients
Pektyna o niskiej zawartości metoksyloamidu wykazująca właściwości zagęszczające i żelujące w obecności wapnia. Przeznaczona przede wszystkim do stosowania w przetworach owocowych (zawierających wapń) oraz mlecznych. Dozowanie zależne jest od oczekiwanego efektu technologicznego.
Indeks: SOSA69
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: FOODCOLOURS86
Indeks: SOSA266
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA310
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA468
Marka: Sosa Ingredients