• Babbi Day

  • SZKOLENIA CUKIERNICZE

  • CIASTECZKA WIELKANOCNE

  • BIO BOTANIKA BY IGOR ZARITSKYI

  • PŁAĆ WYGODNIE

  • Obniżka
15.10 Cukiernicto Restauracyjne - DESERY NA TALERZU 2 przepisy | 10 receptur | z Maciejem Rosińskim
  • 15.10 Cukiernicto Restauracyjne - DESERY NA TALERZU 2 przepisy | 10 receptur | z Maciejem Rosińskim
  • 15.10 Cukiernicto Restauracyjne - DESERY NA TALERZU 2 przepisy | 10 receptur | z Maciejem Rosińskim
  • 15.10 Cukiernicto Restauracyjne - DESERY NA TALERZU 2 przepisy | 10 receptur | z Maciejem Rosińskim
  • 15.10 Cukiernicto Restauracyjne - DESERY NA TALERZU 2 przepisy | 10 receptur | z Maciejem Rosińskim

PAKIET 15-16.10 Cukiernictwo Restauracyjne - DESERY NA TALERZU 3 przepisy | 16 receptur | z Maciejem Rosińskim

SZKOL15161021PAKIET

2 przepisy | 10 receptur |

108,00 zł
88,00 zł Zniżka 20,00 zł
Brutto
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką : 108,00 zł
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

Deser na talerzu – Cukiernictwo restauracyjne

Wznieś się na wyżyny współczesnego cukiernictwa. Jeśli chcesz poznać sztukę przez duże „SZ” tworzenia i komponowania deserów w oparciu o nowoczesne dodatki funkcjonalne w technologii spożywczej, jakie oferuję hiszpańska  firma Sosa to jest to właśnie szkolenie do Ciebie.

2 przepisy i aż 10 receptur z zastosowaniem nowoczesnych technik i komponowania składników, w perfekcyjnym zbalansowaniu smaków, zmiennością tekstur i wyglądem przykuwającym oko – kunszt  cukierniczy na talerzu, którego nie może zabraknąć w wyróżniających się jakością miejscach.

Zapraszamy na 2 szkolenia podczas którego zostaną przygotowane 3 desery na talerzu:

1.   SER / KAWA / MASCARPONE obejmuje receptury:

a.   Mus serowy z anyżem

b.   Lody z mascarpone

c.   Galaretka kawowa

d.   Kruszonka na czarnym kakao

e.   Puder z ziaren kakaowych

 

2.   CZEKOLADA / MALINY / RUM obejmuje receptury:

a.   Ciastko czekoladowe przekładane ganachem rumowym

b.   Żel malinowy

c.   Sorbet malinowy

d.   Galaretka czekoladowa

e.   Sos karmelowy z rumem

3.   SZAMPAN / TRUSKAWKI / WANILIA obejmuje receptury:

a.   Mus szampańki

b.   Kruszonka aromatyzowana z kulką cytrynową

c.   Espuma (pianka z syfonu) truskawkowa na bazie maślanki i pudru z buraka

d.   Papier truskawkowy

e.   Krem na bazie białej czekolady aromatyzowany skórką z limonki

f.    Gładki sorbet z limonki


Szkolenie poprowadzi:

MACIEJ ROSIŃSKI

Maciej Rosiński

Wielokrotnie nagradzany, doskonały kucharz i cukiernik

Ambasador marki Callebaut. Reprezentując Polskę zdobył brązowy medal na Marco Polo Cup w Szanghaju. W roku 2016 był trenerem Narodowej Reprezentacji Polski Juniorów w zakresie wyrobów cukierniczych i deserów. Zdobywca dwóch czapek Gault&Millau, a także osoba nominowana w kategorii Szef Jutra. Wyróżniony tytułem Szefa Roku 2016 oraz Ambasadora Łódzkiej Gastronomii 2017 w Łódzkich Nagrodach Kulinarnych.  Wielokrotny Juror w konkursach kulinarnych i cukierniczych. Szkoleniowiec w WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS

DLA OSÓB KTÓRE WYKUPIŁY SZKOLENIE ON-LINE Z MACIEJEM ROSIŃSKIM 

EXTRA BONUS ! RABAT NA PRODUKTY SOSA -10%  WAŻNY DO 24.10.21

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIU

Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts lub innej wskazanej platformie do transmisji live.
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniu on-line jest wniesienie całościowej opłaty, co najmniej na godzinę przed rozpoczęciem transmisji.  

Płatności można dokonać poprzez zakupu szkolenie za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl/ zakładka SZKOLENIA

Płatność musi być zaksięgowana na koncie przed rozpoczęciem szkolenia!

Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:

  • Maila z podziękowanie za zakup szkolenia z dalszymi instrukacjami
  • Zaproszenie do Grupy szkoleniowej na FB lub link do innej platformy transmisji szkolenia
  • Recepturę wraz z listą  produktów do przepisów
  • Listę niezbędnych akcesoriów i produktów do szkolenia

(Mail nie jest wysyłany automatycznie, w dni robocze staramy się odpowiedzieć w 24h)

UWAGA!!! aby przyspieszyć proces dodawania do Grupy możesz poprosic o dołączenie na FB klikając w poniższy link

FB XXX

WARUNKIEM POPRAWNEJ REJESTRACJI JEST PODANIE NUMERU ZAMÓWIENIA  

JAKI OTRZYMUJĄ PAŃSTWO W MAILU POTWIERDZAJĄCYM ZAKUP SZKOLENIA ze sklepu Cukieteria.pl 

Po szkoleniu zapewniamy:

  •          dostęp do nagrania przez kolejne 6 miesięcy
  •          wsparcie trenerskie

W razie pytań prosimy o kontakt bezpośredni z:

AKADEMIA:

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
AKADEMIA: tel. 881-053-043

ZAKUP PRZEZ STRONĘ CUKIETERIA.PL:

Joanna Olszewska tel. 601 27 36 37

Szczegóły produktu
SZKOL15161021PAKIET
65 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CALLEBAUT64

Marka: CALLEBAUT

op. 600 g MYCRYO NCB-HD706-E0-W44 CALLEBAUT czyste masło kakaowe w postaci bardzo drobnego proszku

Wyjątkowy produkt - masło kakaowe w postaci bardzo drobnego proszku o neutralnym smaku i aromacie. Pozwala na odpowiednie przeprowadzenie procesu temperowania czekolady. Stosowany do tworzenia marynat z dodatkiem przypraw i ziół oraz do przyrządzania potraw - smażenia, pieczenia czy grillowania.

Cena 95,70 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE