
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Szkolenie on-line Cały dochód dla Ukrainy #wpsarcieukrainy
Ukraina to ogrom tradycji i kultury, w tym wiele wspaniałych słodkości wypiekanych z pokolenia na pokolenie. Każdy z nas ma swoje smaki dzieciństwa i pamięta ciasta które piekła mama lub babcia.
Chcielibyśmy podzielić się z Wami ukochanymi smakami Ukrainy i sprawić by uśmiech zagościł na twarzach wszystkich dzieci, kobiet i mężczyzn, którzy tak dzielnie zmagają się z obecną sytuacją.
Cały dochód ze sprzedaży tego szkolenia on-line zostanie przekazany jednej z organizacji wspierającej pomoc Ukrainie. Za Wasze wsparcie i zaangażowanie z całego serca dziękujemy w imieniu swoim i przede wszystkim Igora i Weroniki Zaritskich, którzy sercem są w swojej ojczyźnie i rodakami.
Szkolenie odbędzie się na żywo we wtorek 22 marca od godz. 10.00
Czas trwania 2,5-3h
Zdajemy sobie sprawę, że wiele z Was pracuje w tych godzinach, dlatego też jak zawsze całość nagrani będzie można odtworzyć i obejrzeć w dowolnym czasie. Dostęp nieograniczony. Wykupując szkolenie dokładacie swoją cegiełkę pomagając potrzebującym.
Program obejmuje 3 receptury:
1.Tort Kijowski- słodka wizytówka z stolicy Ukrainy.
Dacquoise orzech laskowy, krem waniliowy z koniakiem, krem czekoladowy.
2.Tort Napoleon-smak dzieciństwa każdego Ukraińca.
Chrupiący spód na piwie , krem patissier, sous czerwona porzeczka
3. Tort Miodownik ze Śliwką- podstawa Ukraińskiego cukiernictwa.
Chrupiący spód na miodzie, krem na domowej śmietanie, śliwkowe pate.
Prowadzący:
Igor Zaritskiy – Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony szef cukiernictwa! Igor Zaritskiy szef Warsaw Akademy of Pastry Arts. Nadzorował przygotowanie Akademii, jest też autorem wszystkich programów jakie pojawią się w Akademii.
WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIU
Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniu on-line jest wniesienie całościowej opłaty, co najmniej na godzinę przed rozpoczęciem transmisji.
Płatność musi być zaksięgowana na koncie przed rozpoczęciem szkolenia!
Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:
(Mail nie jest wysyłany automatycznie, w dni robocze staramy się odpowiedzieć w 24h)
UWAGA!!! aby przyspieszyć proces dodawania do Grupy możesz poprosic o dołączenie na FB klikając w poniższy link
HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/GROUPS/1067284253851174
WARUNKIEMPRZYJĘCIA DO GRUPY JEST PODANIE NUMERU ZAMÓWIENIA
JAKI OTRZYMUJĄ PAŃSTWO W MAILU POTWIERDZAJĄCYM ZAKUP SZKOLENIA ze sklepu Cukieteria.pl
W razie pytań prosimy o kontakt bezpośredni z:
AKADEMIA:
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
ZAKUP PRZEZ STRONĘ CUKIETERIA.PL:
Joanna Olszewska tel. 601 27 36 37
Indeks: NOVACART42
Marka: NOVACART
Bardzo praktyczna forma przeznaczona do wypieku doskonałych babeczek i muffinek. Papilotki umieszczone na stabilnym stelażu pozwalają na łatwe i szybkie przygotowanie słodkich i wytrawnych wypieków.
Indeks: SZKOLENIE150623
Marka: SEMPRE
Deser skrywający wiele tekstur i smaków.
Indeks: SZKOLENIE570623
16 wypieków piekarskich na Mistrzowskim poziomie - skondensowana wiedza, do której niektórzy dochodzili latami. Ty możesz ją posiąść w 3 dni!
Indeks: SZKOLENIE260623
Marka: SEMPRE
Klasyka francuskiego cukiernictwa i ulubionego śniadania z aromatyczna kawą.
Indeks: SZKOLENIE340423
Marka: SEMPRE
8 receptur zawierających kilkanaście mniejszych w jednym deserze. Bogactwo smaków i tekstur.
Indeks: SZKOLENIE150523
Marka: SEMPRE
7 różnorodnych przepisów na bazie ciasta parzonego
Indeks: VOUCHER900
Marka: SEMPRE
Spraw najsłodszy prezent Pasjonatowi Cukiernitwa - podaruj Voucher na Szkolenie w prestiżowej Akademii Cukiernictwa Warsaw Academy of pastry Arts
Indeks: SZKOLENIE260423
Marka: SEMPRE
Torty lodowe - alternatywa dla tradycyjnych tortów okolicznościowych w cukiernictwie. Całoroczna oferta lodziarni.
Indeks: SZKOLENIE170423
Marka: SEMPRE
*Kwotę wpłaconą za udział w szkoleniu można odliczyć przy pierwszym zatowarowaniu za zakupione półprodukty i sprzęt na kwote minimum 3500 w sklepie Sempre.
Indeks: SZKOLENIE190623
Marka: SEMPRE
6 smaków i rodzajów makaroników w jeden dzień
Indeks: SZKOLENIE120423
Marka: SEMPRE
Cukiernictwo butikowe wprowadziło nowe trendy, wymagając tym samym od cukierników ponad przeciętnych umiejetności i wiedzy. Daje tym samym nieograniczone mozliwości w kreowaniu autorskich deserów o unikalnym wygladzie i smakach.
Indeks: SZKOLENIE50523
Marka: SEMPRE
Torty i monoporcje na bazie bezy - odkryj nowoczesne cukiernictwo
Indeks: SZKOLENIE340623
Marka: SEMPRE
Cukiernictwo butikowe wprowadziło nowe trendy, wymagając tym samym od cukierników ponad przeciętnych umiejetności i wiedzy. Daje tym samym nieograniczone mozliwości w kreowaniu autorskich deserów o unikalnym wygladzie i smakach.
Indeks: SZKOLENIE170523
Marka: SEMPRE
Lekkie, kolorowe desery w nowoczesnej formie słoiczków.
Indeks: SZKOLENIE190523
Marka: SEMPRE
Klasyka francuskiego cukiernictwa i ulubionego śniadania z aromatyczna kawą.
Indeks: SZKOLENIE15160423
Marka: SEMPRE
10 różnorodnych deserów w jednym stylu, łączacych szyk i elegancja w wykonaniu.
Indeks: SZKOLENIE890523)
Tort układany w kształt piramidy z francuskich ptysi.
Indeks: VOUCHER1600
Marka: SEMPRE
Wymażony prezent dla Miłosników Cukiernictwa, który pozwolo zrealizować marzenie o szkoleniu pod okiem wybitnych Mistrzów Cukiernictwa w Warsaw Academy of Pastry Arts
Indeks: SZKOLENIE250523
Całkowicie inne wydanie francuskich makaroników. Poznaj wytrawne smaki w niestatndardowym wydaniu.
Indeks: SZKOLENIE261023
Marka: SEMPRE
Torty lodowe - alternatywa dla tradycyjnych tortów okolicznościowych w cukiernictwie. Całoroczna oferta lodziarni.
Indeks: SZKOLENIE12130723
Marka: SEMPRE
Mistrzowski poziom pracy z czekoladą z finalistą Word Chocolate Masters
Szkolenie on-line Cały dochód dla Ukrainy #wpsarcieukrainy