Indeks: POLKRYS07
Marka: SEMPRE
1 szt. Kartonik na tort 26/26/14h cm z rączką
Pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Kupując Szkolenie cukiernicze on-line otrzymujesz dostęp do nagarnia ze szkolenia
Masterclass KREACJE Iwaniuk Rosiński Wiśniewski z dnia 4.11.20
Serdecznie zapraszamy na szkolenie Masterclass "Kreacje", prowadzone przez 3 znakomitych Kreatorów polskiego cukiernictwa Autorami książki Kreacje Iwaniuk Rosiński Wiśniewski.
Lokalizacja: Warsaw Academy of Pastry Arts / Sempre Group
Szkolenie ma charakter pokazowy z indywidualnymi konsultacjami prowadzonymi on-line poprzez komentarze.
CZAS SZKOLENIA: ok. 8h z przerwą
W trakcie WYDARZENIA, krok po kroku zaprezentowanych zostało 5 receptur:
z pierwszej publikacji "Kreacje" :
z drugiej nowej "Świąteczne Kreacje"
z Dodatku specjalnego
Wszyscy uczestnicy szkolenia on-line dodatkowo otrzymają
Dodatek zawiera 4 dodatkowe receptury i przesyłany jest w formie E-booka.
Szkolenie prowadzone jest na specjalnej Grupie Zamkniętej na FB, dla osób, które wykupiły dostęp.
Nagranie pozostanie dostępne w Grupie na okres 12 miesięcy od daty szkolenia.
Masz możliwość powrotu w dowolnym momencie do dowolnego fragmentu z tranmisji.
Zabrania się kopiownia, nagrywania i udostępniania ( W TYM ORGANIZOWANIA WSPÓLNEGO OGLADANIA) materiałów poza Grupę
Więcej informacji:
Anna Cienkowska 532 403 25
akademia@sempreinfo.pl / a.cienkowska@sempreinfo.pl
Joanna Olszewska 601 27 36 37
PROWADZĄCY
MICHAŁ IWANIUK
Aktualnie 7. najlepszy cukiernik na świecie
Szef cukierni Airport Hotel Okęcie, odpowiedzialny za kreację marki Czekolada Café (od 2014). Finalista World Chocolate Masters – Paryż 2018 (WCM). Regionalny World Chocolate Master Akademii Czekolady Barry Callebaut. Laureat tytułu Best Pastry Chef (2016). Autor czekolady Mazovia – własnej kompozycji Or Noir – szlachetnej i limitowanej linii skomponowanej w ramach przygotowań do World Chocolate Masters 2018. Szkoleniowiec w Warsaw Academy of Pastry Arts
MACIEJ ROSIŃSKI
Wielokrotnie nagradzany, doskonały kucharz i cukiernik
Ambasador marki Callebaut. Reprezentując Polskę zdobył brązowy medal na Marco Polo Cup w Szanghaju. W roku 2016 był trenerem Narodowej Reprezentacji Polski Juniorów w zakresie wyrobów cukierniczych i deserów. Zdobywca dwóch czapek Gault&Millau, a także osoba nominowana w kategorii Szef Jutra. Wyróżniony tytułem Szefa Roku 2016 oraz Ambasadora Łódzkiej Gastronomii 2017 w Łódzkich Nagrodach Kulinarnych. Wielokrotny Juror w konkursach kulinarnych i cukierniczych. Szkoleniowiec w WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
MACIEJ WISNIEWSKI
Utalentowany artysta – cukiernik. Człowiek z zasadami
Z cukiernictwem związany już od najmłodszych lat. Podstawy technologii zdobywał jako nastolatek, kiedy to pod okiem specjalistów rozpoczął pracę, w jednej z największych w Polsce, rodzinnej firmie „Catering Bracia Wiśniewscy”. Obecnie jako szef sekcji cukierniczej stale wprowadza do oferty firmy innowacje, wynosząc produkty wychodzące spod jego ręki na poziom mistrzowski. Wśród jego specjalizacji znajdują się zarówno artystyczne desery w formie monoporcji, desery cateringowe, także torty i praliny; ale i wyrafinowane wypieki z ciasta francuskiego. Szkoleniowiec w WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
Indeks: POLKRYS07
Marka: SEMPRE
Pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Indeks: SZKOLENIEONLINE1611
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE1311
Marka: SEMPRE
Nagarnie ze szkolenia on-line
Indeks: KREACJEPAKIET2
Marka: SEMPRE
Indeks: SZKOLENIEONLINE306
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE2203
Szkolenie on-line Cały dochód dla Ukrainy #wpsarcieukrainy
Indeks: KREACJEPAKIET2
Marka: SEMPRE
Indeks: SZKOLENIEONLINE2611
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE3+1
Marka: SEMPRE
Wybierz 4 dowolne szkolenia o wartości 35 zł i zapłać za 3
Indeks: SZKOL15161021PAKIET
Marka: SEMPRE
2 przepisy | 10 receptur |
Indeks: SZKOLENIEONLINE1105
Marka: SEMPRE
Tort bezowy i monoporcja 2 desery z 1 przepisu
Indeks: SZKOLENIEONLINE1611
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE0112
Marka: SEMPRE
Autorskie receptury Szefa Warsaw Academy of Pastry Arts GRUSZKA/KAJMAK KOKOS/LICZI PIGWA/MIGDAŁ
Indeks: SZKOLENIEONLIN161021
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: USŁUGI148
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE1911
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE2005
Marka: SEMPRE
1 przepis i 3 różne ciasta: tort, tarta i rolada
Indeks: SZKOLENIEONLINE1705
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE712
Marka: SEMPRE
Indeks: SZKOLENIEONLINE1006O
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE705
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE1311
Marka: SEMPRE
Nagarnie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE1610
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE2705
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line