• Babbi Day

  • SZKOLENIA CUKIERNICZE

  • CIASTECZKA WIELKANOCNE

  • BIO BOTANIKA BY IGOR ZARITSKYI

  • PŁAĆ WYGODNIE

27.05 Eklery / 3 rodzaje / pistacja/czekolada/wanilia Szkolenie cukiernicze on-line
  • 27.05 Eklery / 3 rodzaje / pistacja/czekolada/wanilia Szkolenie cukiernicze on-line
  • 27.05 Eklery / 3 rodzaje / pistacja/czekolada/wanilia Szkolenie cukiernicze on-line
  • 27.05 Eklery / 3 rodzaje / pistacja/czekolada/wanilia Szkolenie cukiernicze on-line
  • 27.05 Eklery / 3 rodzaje / pistacja/czekolada/wanilia Szkolenie cukiernicze on-line
  • 27.05 Eklery / 3 rodzaje / pistacja/czekolada/wanilia Szkolenie cukiernicze on-line

Eklery / 3 rodzaje / pistacja/czekolada/wanilia NAGRANIE ze Szkolenia cukiernicze on-line z dn. 27.05

SZKOLENIEONLINE2705

Nagranie ze szkolenia on-line

35,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

Kupując Szkolenie cukiernicze on-line Eklery 3 rodzaje otrzymujesz dostęp do Nagrania z dnia 27.05.20

Eklerka jak wiele wspaniałych ciast, prawdopodobnie została stworzona w XIX wieku we Francji. Podstawą wypiekania jest ciasto parzone, z którego formuje się najczęściej podłużny kształt ciastka. Środek wypełnia się kremem, a górę dekoruje lukrem lub dekoracją czekoladową.

Podczas szkolenia:

  •          Podzielimy się sprawdzonym i niezawodnym przepisem na ciasto parzone
  •          Przedstawimy dwie metody pieczenia
  •          Przygotujemy trzy smaki nadzień: pistacja / czekolada / wanilia
  •          Zrobimy 3 rodzaje cukrowego fondant


Prowadzący:

IGOR ZARITSKIY Chef Warsaw Academy of Pastry Arts
Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony!


Mówi o sobie:
„Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów”
Największe osiągnięcia

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIU

Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts 

https://www.facebook.com/groups/716822832400186

Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:

  • Maila z podziękowanie za zakup szkolenia z dalszymi instrukacjami
  • Zaproszenie do zamkniętej Grupy szkoleniowej 
  • Recepturę wraz z listą  produktów do przepisów
  • Listę niezbędnych akcesoriów i produktów do szkolenia

(Mail nie jest wysyłany automatycznie, w dni robocze staramy się odpowiedzieć w 24h)

WARUNKIEM POPRAWNEJ REJESTRACJI JEST PODANIE NUMERU ZAMÓWIENIA  

JAKI OTRZYMUJĄ PAŃSTWO W MAILU POTWIERDZAJĄCYM ZAKUP SZKOLENIA ze sklepu Cukieteria.pl 

W razie pytań prosimy o kontakt bezpośredni z:

AKADEMIA:

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
AKADEMIA: tel. 881-053-043

ZAKUP PRZEZ STRONĘ CUKIETERIA.PL:

Joanna Olszewska tel. 601 27 36 37

 

 

Szczegóły produktu
SZKOLENIEONLINE2705
41 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii: