• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

17.06 Monoporcja Wiśnia na tarcie - Szkolenia cukierniczego on-line
  • 17.06 Monoporcja Wiśnia na tarcie - Szkolenia cukierniczego on-line
  • 17.06 Monoporcja Wiśnia na tarcie - Szkolenia cukierniczego on-line
  • 17.06 Monoporcja Wiśnia na tarcie - Szkolenia cukierniczego on-line

Monoporcja Wiśnia na tarcie - NAGRANIE ze Szkolenia cukiernicze on-line z dn. 17.06

SZKOLENIEONLINE1706

Nagranie ze szkolenia on-line

35,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

Kupując Szkolenie cukiernicze on-line Monoporcja Wiśnia na tarcie  otrzymujesz dostęp do Nagrania z dnia 17.06

Do pojęcia monoporcja zdążyliśmy się już przyzwyczaić. Ciastko, jako pojedynczy deser, wykonany według nowoczesnej sztuki cukierniczej.

Może mieć różne kształty, a cechą łączącą jest różnorodność i mnogość receptur kryjących się w jednym przepisie.

Do najbardziej efektownych deserów tego rodzaju zaliczają się ciastka w kształcie owoców. Swym wyglądem kuszą oko, a smakiem rozpieszczają podniebienie idealnym balansem pomiędzy słodyczą, a świeżością owocowych nut.

Kurs Monoporcja na Tarcie obejmuje przygotowanie:

  •          Ciasta kruchego czekoladowego na tartę.
  •          Kremu franżypan z estargonem
  •          Kremu waniliowego
  •          Srodek wiśniowy z wiśni kandyzowanej, wiśniowego żelu i wiśni świeżej
  •          Lustarzanej czekoladowej glazury (glasage)
  •          Czekoladowych ogonków


Podczas szkolenia poznasz

  •          Techniki pracy z formami silikonowymi.
  •          Pracę z teksturami.
  •          Łączenie smaków.
  •          Metody dekorowania.
  •          Organizacja pracy z kilkoma recepturami.

Prowadzący:

IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony!

Mówi o sobie:
„Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów”
Największe osiągnięcia

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIU

Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts

https://www.facebook.com/groups/267625914295480

Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:

  • Maila z podziękowanie za zakup szkolenia z dalszymi instrukacjami
  • Zaproszenie do Grupy szkoleniowej na FB lub link do innej platformy transmisji szkolenia
  • Recepturę wraz z listą  produktów do przepisów
  • Listę niezbędnych akcesoriów i produktów do szkolenia

WARUNKIEM POPRAWNEJ REJESTRACJI JEST PODANIE NUMERU ZAMÓWIENIA  

JAKI OTRZYMUJĄ PAŃSTWO W MAILU POTWIERDZAJĄCYM ZAKUP SZKOLENIA ze sklepu Cukieteria.pl 

W razie pytań prosimy o kontakt bezpośredni z:

AKADEMIA:

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
AKADEMIA: tel. 881-053-043

ZAKUP PRZEZ STRONĘ CUKIETERIA.PL:

Joanna Olszewska tel. 601 27 36 37

Szczegóły produktu
SZKOLENIEONLINE1706
141 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii: