• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

26.11 Substancje ŻELUJACE  w teorii i praktyce Szkolenia cukiernicze on-line _ Igor Zaritskiy
  • 26.11 Substancje ŻELUJACE  w teorii i praktyce Szkolenia cukiernicze on-line _ Igor Zaritskiy

Substancje ŻELUJACE w teorii i praktyce Szkolenia cukiernicze on-line _ Igor Zaritskiy

SZKOLENIEONLINE2611

Nagranie ze szkolenia on-line

35,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

Nagranie ze szkolenia  ON-LINE Szkolenie „ Substancje żelujące w teorii i praktyce ”

Podczas szkolenia omówimy wszystkie substancje żelujące stosowane w cukiernictwie. Takie jak:

- pektyny,

- żelatyny,

- agary,

- gumy

- ksantany

Wskażemy na ich najistotniejsze różnice i właściwości.

Omówimy każdą z nich pokazując przykładowe sposoby zastosowania.

W programie 

  • pate de fruit,
  • żelka malinowa,
  • konfitura mango-marakuja,
  • galaretka owocowa,
  • marshmallow, z
  • ephir-pianka,
  • mus waniliowy.

Prowadzący:

IGOR ZARITSKIY Chef Warsaw Academy of Pastry Arts
Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony!


Mówi o sobie:
„Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów”
Największe osiągnięcia

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIU

Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts 

https://www.facebook.com/groups/823426305083443

Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:

  • Maila z podziękowanie za zakup szkolenia z dalszymi instrukacjami
  • Zaproszenie do Grupy szkoleniowej na FB lub link do innej platformy transmisji szkolenia
  • Recepturę wraz z listą  produktów do przepisów
  • Listę niezbędnych akcesoriów i produktów do szkolenia

(Mail nie jest wysyłany automatycznie, w dni robocze staramy się odpowiedzieć w 24h)

WARUNKIEM POPRAWNEJ REJESTRACJI JEST PODANIE NUMERU ZAMÓWIENIA  

JAKI OTRZYMUJĄ PAŃSTWO W MAILU POTWIERDZAJĄCYM ZAKUP SZKOLENIA ze sklepu Cukieteria.pl 

W razie pytań prosimy o kontakt bezpośredni z:

AKADEMIA:

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
AKADEMIA: tel. 881-053-043

ZAKUP PRZEZ STRONĘ CUKIETERIA.PL:

Joanna Olszewska tel. 601 27 36 37

 

 

Szczegóły produktu
SZKOLENIEONLINE2611
90 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii: