
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Nagranie ze szkolenia on-line
Kupując Szkolenie cukiernicze on-line Makaroniki Francuskie otrzymujesz dostęp do Nagrania z dnia 7.05.20
Makaroniki - tradycyjne, francuskie ciasteczka. Z pozoru bardzo łatwe do przygotowania. Kto już je piekł, wie że wymagają nie lada umiejętności i wiedzy, by idealnie wyrosły, nabrały odpowiedniej chrupkości i kształtu.
Głównymi składnikami makaroników są mączka migdałowa i białko.
Wykonywane na bazie bezy francuskiej oraz bezy włoskiej.
Szkolenie obejmuje przygotowanie makaroników na różnych bezach o 2 smakach:
Podczas szkolenia poznasz
Prowadzący:
IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony!
Mówi o sobie:
„Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów”
Największe osiągnięcia
WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIU
Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts.
https://www.facebook.com/groups/238246347460303
Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:
(Mail nie jest wysyłany automatycznie, w dni robocze staramy się odpowiedzieć w 24h)
W razie pytań prosimy o kontakt bezpośredni z:
AKADEMIA:
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
AKADEMIA: tel. 881-053-043
ZAKUP PRZEZ STRONĘ CUKIETERIA.PL:
Joanna Olszewska tel. 601 27 36 37
Indeks: BARIMA522
Marka: BARBARA LUIJCKX
Barwnik w sprayu dający efekt jedwabistego zamszu na powierzchni ciast, tortów i monoporcji. Barwnik na bazie masła kakaowego - nie zawiera bieli tytanowej (E171).
Indeks: SZKOLENIEONLINE2005
Marka: SEMPRE
1 przepis i 3 różne ciasta: tort, tarta i rolada
Indeks: MODECOR407/2
Marka: MODECOR
Indeks: ROSEDECOR394/2
Marka: ROSE DECOR
Seria dwukolorowych, cieniowanych świeczek na tort w kształcie cyfr. Doskonałe wykończenie tortu idealna na każdą okazję. Świeczki posiadają pasy w kolorze białym i różowym.
Indeks: SZKOLENIEONLINE1911
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE306
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: KREACJEPAKIET1
Marka: SEMPRE
Indeks: SZKOLENIEONLINE2705
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE0112
Marka: SEMPRE
Autorskie receptury Szefa Warsaw Academy of Pastry Arts GRUSZKA/KAJMAK KOKOS/LICZI PIGWA/MIGDAŁ
Indeks: SZKOLENIEONLINE2005
Marka: SEMPRE
1 przepis i 3 różne ciasta: tort, tarta i rolada
Indeks: SZKOLENIEONLINE1611
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE1105
Marka: SEMPRE
Tort bezowy i monoporcja 2 desery z 1 przepisu
Indeks: SZKOLENIEONLINE1610
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE712
Marka: SEMPRE
Indeks: SZKOLENIE411/1
Marka: SEMPRE
Indeks: USŁUGI148
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOL15161021PAKIET
Marka: SEMPRE
2 przepisy | 10 receptur |
Indeks: SZKOLENIEONLINE1706
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE1311
Marka: SEMPRE
Nagarnie ze szkolenia on-line
Indeks: KREACJEPAKIET2
Marka: SEMPRE
Indeks: SZKOLENIEONLINE1006O
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE1705
Marka: SEMPRE
Nagranie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE3+1
Marka: SEMPRE
Wybierz 4 dowolne szkolenia o wartości 35 zł i zapłać za 3
Indeks: SZKOLENIEONLINE2203
Szkolenie on-line Cały dochód dla Ukrainy #wpsarcieukrainy
Nagranie ze szkolenia on-line