- Nowy

Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Formy płatności
Zapraszamy na dwudniowe szkolenie z najważniejszego zakresu podstaw cukiernictwa. Niezależnie od tego, czy jesteś początkującym czy doświadczonym cukiernikiem, prowadzący szkolenie Igor Zaritskiy podzieli się z Tobą swą wiedzą oraz trikami stosowanymi przez niego niemal każdego dnia. Poznanie podstaw to must have cukiernika, jeśli chce dalej rozwijać się w nowoczesnych wypiekach i deserach.
Dowiesz się, jak dobrze zorganizowana praca pozwala wiele osiągnąć bez stresu! Nauczymy Cię jak zaskakiwać smakiem i pięknym wyglądem.
Program obejmuje:
Przygotujemy:
Podczas szkolenia zapewniamy:
Godziny: 10.00-19.00 z przerwą na lunch
Cena szkolenia 2-dniowego: 1400zł (brutto)
Miejsce: siedziba Sempre Group, Pruszków, Wiejska 13A
Prowadzący:
IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony!
Mówi o sobie:
„Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów”
Akademia przestrzega wszelkich zasad bezpieczeństwa, mianowicie: |
• Odległość między uczestnikami szkolenia ( 1 osoba na 2.5 m2) • Odpowiednia liczba dozowników z płynem do dezynfekcji rąk • Regularne czyszczenie/ dezynfekcje stołów oraz sprzętu • Wietrzenie sali co godzinę • Na terenie Akademii mogą przebywać osoby zdrowe, bez objawów chorobowych sugerujących Covid-19, nie objęte izolacją lub kwarantanną |
Wszyscy przebywający na terenie Akademii są zobowiązani do noszenia maseczek ochronnych lub materiału zakrywającego usta i nos |
WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia
1. dokonując całościowego zakupu za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl
2. lub na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym do danego szkolenia dostępnym na stronie Akademii www.wapas.pl
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
AKADEMIA: tel. 881-053-043
Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802
Indeks: VOUCHER1400
Marka: SEMPRE
Wymażony prezent dla Miłosników Cukiernictwa, który pozwolo zrealizować marzenie o szkoleniu pod okiem wybitnych Mistrzów Cukiernictwa w Warsaw Academy of Pastry Arts
Indeks: SZKOLENIE241122
Marka: SEMPRE
6 smaków i rodzajów makaroników w jeden dzień
Indeks: SZKOLENIEONLINE2203
Szkolenie on-line Cały dochód dla Ukrainy #wpsarcieukrainy
Indeks: SZKOLENIE45722
Marka: SEMPRE
10 różnorodnych deserów w jednym stylu, łączacych szyk i elegancja w wykonaniu.
Indeks: SZKOLENIE21221122
Marka: SEMPRE
Przygotuj świąteczne wypieki w pięknym klasycznym wydaniu łączącym nowoczesność z tradycją.
Indeks: SZKOLENIE170822
Marka: SEMPRE
Wypiek ciast deserowych na bankiety
Indeks: SZKOLENIE11222
5 tortów wykonanych w 1 dzień
Indeks: SZKOLENIE13140922
Marka: SEMPRE
Poznaj zdrowe cukiernictwo bezglutenowe i wegańskie receptury podczas autorskiego szkolenia z Michałem Iwaniukiem laureatem Word Chocolate Masters.
Indeks: SZKOLENIE45722
Marka: SEMPRE
5 niezwykłych receptur kryjących bogactwo technik i smaków, łaczenia tekstur w jednej formie.
Indeks: SZKOLENIE560922
Poznaj artystyczne techniki dekorowania tortów piętrowych.
Indeks: SZKOLENIE891122
Marka: SEMPRE
Cukiernictwo butikowe wprowadziło nowe trendy, wymagając tym samym od cukierników ponad przeciętnych umiejetności i wiedzy. Daje tym samym nieograniczone mozliwości w kreowaniu autorskich deserów o unikalnym wygladzie i smakach.
Indeks: SZKOLENIE121222
Marka: SEMPRE
Ciasto pieczone we Francji z okazji święta Objawienia Pańskiego (czyli święta Trzech Króli), 6 stycznia.
Indeks: SZKOLENIE23-240722
Marka: SEMPRE
Program szkolenia cukierniczego obejmuje 6 autorskich receptur z przygotowania nowoczesnych tart.
Indeks: SZKOLENIE230922
Marka: SEMPRE
Zapisy na szkolenie: Ania 532 403 425 a.cienkowska@sempreinfo.pl
Indeks: SZKOLENIE20210922
Marka: SEMPRE
Mistrzowski poziom artystycznej pracy z czekoladą.
Indeks: SZKOLENIE161222
Marka: SEMPRE
Klasyka francuskiego cukiernictwa i ulubionego śniadania z aromatyczna kawą.
Indeks: SZKOLENIE141222
Marka: SEMPRE
Lekkie, kolorowe desery w nowoczesnej formie słoiczków.
Indeks: SZKOLENIE28291122
Marka: SEMPRE