Wszystkie bestsellery
  • Formy płatności

    Formy płatności
  • Nowy
Torty & Monoporcje – Szkolenie Cukiernicze z Michałem Iwaniukiem
  • Torty & Monoporcje – Szkolenie Cukiernicze z Michałem Iwaniukiem

8-9.11.22 Torty & Monoporcje – Szkolenie Cukiernicze z Michałem Iwaniukiem

SZKOLENIE891122

Cukiernictwo butikowe wprowadziło nowe trendy, wymagając tym samym od cukierników ponad przeciętnych umiejetności i wiedzy. Daje tym samym nieograniczone mozliwości w kreowaniu autorskich deserów o unikalnym wygladzie i smakach.

1 600,00 zł
Brutto
Ilość
W MAGAZYNIE

Opis

Zapraszamy na szkolenie z laureatem światowego konkursu World Chocolate Masters Michałem Iwaniukiem.  Ambasador marki Cacao Barry. Finalista konkursu World Chocolate Masters 2018 w Paryżu. Jest laureatem I edycji mistrzostw cukierniczych Best Pastry Chef. Zajął pierwsze miejsce w konkursie kreatywnego deseru na talerzu Master Chellenge by Scholler,

Pastry Chef w Czekolada Café w Airport Hotel Okęcie.

Współzałożyciel Mazovia Patisserie  

Dzisiaj cukiernictwo przybiera zupełnie inny wymiar. Mówimy o cukierniach butikowych, w których podaje się wykwintne małe desery nazywane monoporcjami. To jedno ciastko skrywa w sobie kilka receptur i elementów, łączących smaki i tekstury składające się na idealnie zbilansowany wygląd i doznania sensoryczne kubków smakowych.

Z pewnością umiejętność przygotowania nowoczesnych tortów i monoporcji wpisuje się w nowoczesne cukiernictwo i ponad przeciętną wiedzę.

Na tym szkolenie powiększysz swoją wiedzę, umiejętności i pewność w zakresie przygotowywania ekskluzywnych i zachwycających, kolorem oraz smakiem, ciast oraz monoporcji. Pod czujnym okiem jednego z najlepszych światowych cukierników nauczysz się sześciu receptur kryjących w sobie po kilka mniejszych przepisów.

Program obejmuje monoporcje wg. 8 receptur:

Torty:

·         Jabłko-Jogurt-Cynamon

·         Pistacja-Malina -Marakuja

·         Orzech Włoski-Figa

Monoporcje:

·         Kasztan-Morela-Pomarańcza

·         Orzech Laskowy -Karmel

·         Limonka-Mięta-Awokado

Prowadzący: Michał Iwaniuk

Michał Iwaniuk

Cena szkolenia dwudniowego: 1600 brutto

Szacunkowy czas trwania: 10.00-18.00 z przerwą na lunch

Miejsce: Drugie piętro siedziby Sempre, Pruszków, Wiejska 13A

Podczas szkolenia zapewniamy:

  •          Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  •          Surowce
  •          Napoje, kawa, lunch
  •          Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  •          Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

 

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu

Strona Akademii www.wapas.pl
Weronika Zaritska tel. 733 314 543
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mailakademia@sempreinfo.pl

Miejsce Szkolenia: Siedziba Sempre Group, ul. Wiejska 13A, Pruszków
www.sempreinfo.pl

Szczegóły produktu
SZKOLENIE891122
18 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
20 innych produktów w tej samej kategorii: