Wszystkie bestsellery
  • Formy płatności

    Formy płatności
  • Nowy
Draże czekoladowe & Nugat Igor Zarytski - Szkolenie Cukiernicze
  • 31.05-1.06  Draże czekoladowe & Nugat Igor Zarytski - Szkolenie Cukiernicze
  • 31.05-1.06  Draże czekoladowe & Nugat Igor Zarytski - Szkolenie Cukiernicze
  • 31.05-1.06  Draże czekoladowe & Nugat Igor Zarytski - Szkolenie Cukiernicze
  • 31.05-1.06  Draże czekoladowe & Nugat Igor Zarytski - Szkolenie Cukiernicze
  • 31.05-1.06  Draże czekoladowe & Nugat Igor Zarytski - Szkolenie Cukiernicze
  • 31.05-1.06  Draże czekoladowe & Nugat Igor Zarytski - Szkolenie Cukiernicze
  • 31.05-1.06  Draże czekoladowe & Nugat Igor Zarytski - Szkolenie Cukiernicze
  • Draże czekoladowe & Nugat Igor Zarytski - Szkolenie Cukiernicze

28-29.11.22 Draże czekoladowe & Nugat Igor Zarytski - Szkolenie Cukiernicze

SZKOLENIE28291122

1 400,00 zł
Brutto
Ilość
W MAGAZYNIE

Opis

Draże, tak jak praliny, zawdzięczają swój smak nie tylko doskonałej czekoladzie, ale i zamkniętemu w ich środku wypełnieniu. Draże można przygotować na wiele sposobów, łącząc różne składniki i produkty, nadając im różnorodne smaki i kolory. Poznasz zastosowanie owoców liofilizowanych, orzechów i marcepanu w produkcji draży.

Nugat smakołyk znany przede wszystkim we Francji, Hiszpanii i Włoszech – rodzaj deseru, składającego się z masy z syropu gotowanego z miodem, wymieszanej z siekanymi orzechami włoskimi lub migdałami oraz pianą ubitą z białek. Poznasz podstawy sporządzania syropów w różnych temperaturach, prażenia orzechów oraz zasady krojenia i przechowywania.

Prowadzący: Igor Zaritskiy
Szacunkowy czas trwania: 10.00-18.00 z przerwą na lunch

Cena szkolenia 2-dniowego: 1200zł (brutto)

Miejsce: siedziba Sempre Group, Pruszków, Wiejska 13A
 

W programie znajdują się następujące receptury: 

Draże:

  • Porzeczka, Jogurt, Czekolada Blanc Satine
  • Karmelizowany Migdal, Papryczka chili, Czekolada Okoa
  • Nerkowiec, Mango, Carry
  • Orzech Laskowy, Miód, Czekolada Alunga
  • Marcepan, Gianduja, Prażynki, Czekolada Pomarańczowa
  • Rodzynki, Pistacja, Czekolada Zefir
  • Słony karmel, Limonka, Czekolada Okoa
  • Żelka Pabana, Kokos, Marakuja
  • Karmelizowany Popkorn, Mleczna czekolada, Sól himalajska
  • Fisalis (miechunka), Malina, Czekolada Ruby

Nugat:

  • Nougat Montelimar
  • Nougat Malina Pistacja
  • Nougat Pekan Karmel

Podczas szkolenia zapewniamy:

  1. Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  2. Surowce
  3. Napoje, kawa, lunch
  4. Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  5. Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia w sklepie Sempre

IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony! 

Mówi o sobie:
Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia

1. dokonując całościowego zakupu  za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl

2. lub na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym do danego szkolenia dostępnym na stronie Akademii www.wapas.pl

Akademia przestrzega wszelkich zasad bezpieczeństwa, mianowicie:
• Odległość między uczestnikami szkolenia ( 1 osoba na 2.5 m2)
• Odpowiednia liczba dozowników z płynem do dezynfekcji rąk
• Regularne czyszczenie/ dezynfekcje stołów oraz sprzętu
• Wietrzenie sali co godzinę
• Na terenie Akademii mogą przebywać osoby zdrowe, bez objawów chorobowych sugerujących Covid-19, nie objęte izolacją lub kwarantanną
Wszyscy przebywający na terenie Akademii są zobowiązani do noszenia maseczek ochronnych lub materiału zakrywającego usta i nos

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu: 

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

AKADEMIA: tel. 881-053-043

Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802 

 

Szczegóły produktu
SZKOLENIE28291122
20 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
20 innych produktów w tej samej kategorii: