Wszystkie bestsellery
  • Formy płatności

    Formy płatności
  • Nowy
Sześć Monoporcji w 1 dzień z Igorem Zaritskim  Szkolenie cukiernicze
  • 29.04 Sześć Monoporcji w 1 dzień z Igorem Zaritskim / Szkolenie cukiernicze
  • Sześć Monoporcji w 1 dzień z Igorem Zaritskim / Szkolenie cukiernicze
  • Sześć Monoporcji w 1 dzień z Igorem Zaritskim / Szkolenie cukiernicze
  • Sześć Monoporcji w 1 dzień z Igorem Zaritskim / Szkolenie cukiernicze
  • Sześć Monoporcji w 1 dzień z Igorem Zaritskim / Szkolenie cukiernicze
  • Sześć Monoporcji w 1 dzień z Igorem Zaritskim | Szkolenie cukiernicze
  • Sześć Monoporcji w 1 dzień z Igorem Zaritskim | Szkolenie cukiernicze
  • Sześć Monoporcji w 1 dzień z Igorem Zaritskim | Szkolenie cukiernicze
  • Sześć Monoporcji w 1 dzień z Igorem Zaritskim | Szkolenie cukiernicze
  • Sześć Monoporcji w 1 dzień z Igorem Zaritskim | Szkolenie cukiernicze
  • Sześć Monoporcji w 1 dzień z Igorem Zaritskim | Szkolenie cukiernicze
  • Sześć Monoporcji w 1 dzień z Igorem Zaritskim  Szkolenie cukiernicze

12.01.23 Sześć Monoporcji w 1 dzień z Igorem Zaritskim / Szkolenie cukiernicze

SZKOLENIE120123

Deser skrywający wiele tekstur i smaków.

800,00 zł
Brutto
Ilość
W MAGAZYNIE

Opis

MONOPORCJA – ze względu na swój rozmiar zaliczana jest do deserów dla jednej osoby. Można porównać do małego torciuku/deseru w którym kryje się kilka receptur. W nowoczesnym wyglądzie łączy się tradycyjne smaki i receptury z najnowszymi odkryciami i trendami. Kształt monoporcji nadają najczęściej współczesne formy silikonowe, których użycie jest podstawą do stworzenia wyjątkowej kreacji cukierniczej.

Monoporcje to desery, które robią wrażenie swoim wyglądem, indywidualnym wykonaniem, nowoczesną dekoracją, delikatnym smakiem oraz ilością tekstur.

W programie znajdą się następujące receptury:

  • Wanilia-truskawka
  • Tarta malina-pistacja
  • Foret noir
  • Grejpfrut
  • Gruszka-kajmak
  • Kokos-mango-marakuja

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Prowadzący:

Igor Zaritskiy – Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony szef cukiernictwa! Igor Zaritskiy jest właściwie szefem Warsaw Akademy of Pastry Arts. Nadzorował przygotowanie Akademii, jest też autorem wszystkich programów jakie pojawią się w Akademii. 

Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów


Igor Zaritskiy o sobie dla Mistrza Branży

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

tel. 532 403 425 Ania Cienkowska

tel. 733 314 543 Veronika Zaritska

 akademia@sempreinfo.pl

Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802 

www.wapas.pl 

Szczegóły produktu
SZKOLENIE120123
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
20 innych produktów w tej samej kategorii: