Wszystkie bestsellery
  • Formy płatności

    Formy płatności
  • Nowy
Wegańskie & bezglutenowe Desery - Jako zdrowe cukiernictwo z Michałem
  • Szkolenia-Cukiernicze-wapas.pl-Michał-Iwaniuk-Desery-Wegetariańskie-i-Bezglutenowe
  • Szkolenia-Cukiernicze-wapas.pl-Michał-Iwaniuk-Desery-Wegetariańskie-i-Bezglutenowe
  • Szkolenia-Cukiernicze-wapas.pl-Michał-Iwaniuk-Desery-Wegetariańskie-i-Bezglutenowe
  • Szkolenia-Cukiernicze-wapas.pl-Michał-Iwaniuk-Desery-Wegetariańskie-i-Bezglutenowe
  • Szkolenia-Cukiernicze-wapas.pl-Michał-Iwaniuk-Desery-Wegetariańskie-i-Bezglutenowe
  • Szkolenia-Cukiernicze-wapas.pl-Michał-Iwaniuk-Desery-Wegetariańskie-i-Bezglutenowe
  • Szkolenia-Cukiernicze-wapas.pl-Michał-Iwaniuk-Desery-Wegetariańskie-i-Bezglutenowe
  • Szkolenia-Cukiernicze-wapas.pl-Michał-Iwaniuk-Desery-Wegetariańskie-i-Bezglutenowe
  • Wegańskie & bezglutenowe Desery - Jako zdrowe cukiernictwo z Michałem

31.01-1.02.23 Wegańskie & bezglutenowe Desery - Jako zdrowe cukiernictwo z Michałem Iwaniukiem

SZKOLENIE31010223

Poznaj zdrowe cukiernictwo bezglutenowe i wegańskie receptury podczas autorskiego szkolenia z Michałem Iwaniukiem laureatem Word Chocolate Masters.

1 700,00 zł
Brutto
Ilość
W MAGAZYNIE

Opis

Wegańskie & bezglutenowe  Desery - zdrowe cukiernictwo z Michałem Iwaniukiem

Zapraszamy na szkolenie z laureatem światowego konkursu World Chocolate Masters Michałem Iwaniukiem. 
Pastry Chef w Czekolada Café w Airport Hotel Okęcie.

Tematem szkolenia są ciasta i desery oparte na koncepcji zdrowych słodyczy w wersjach bezglutenowych i vege. Każda z receptur łączyć będzie w sobie zdrowe podejście do przygotowania słodkości z osiągnięciami i trendami w nowoczesnym cukiernictwie. Podczas dwudniowego szkolenia Uczestnicy naucza łączenia smaków i tekstur. Zaawansowanych technik tworzenia deserów we współczesnym cukiernictwie.

Program obejmuje monoporcje wg. 8 receptur:

  • Beza wegańska z mango
  • Monoporcja malina-liczi
  • Monoporcja orzech włoski-morela
  • Tarta czekoladowa zwiśnia-yuzu
  • Tort owoce leśne-czekolada
  • Travel cake Pistachio Queen
  • Travel cake orzech pekan-banan
  • Verrins exotic Pinacolada

Prowadzący: Michał Iwaniuk

Michał Iwaniuk

Cena szkolenia dwudniowego: 1600 brutto

Szacunkowy czas trwania: 10.00-18.00 z przerwą na lunch

Miejsce: Drugie piętro siedziby Sempre, Pruszków, Wiejska 13A

Podczas szkolenia zapewniamy:

  •          Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  •          Surowce
  •          Napoje, kawa, lunch
  •          Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  •          Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

 

Akademia przestrzega wszelkich zasad bezpieczeństwa, mianowicie:

• Odległość między uczestnikami szkolenia ( 1 osoba na 2.5 m2)
• Odpowiednia liczba dozowników z płynem do dezynfekcji rąk
• Regularne czyszczenie/ dezynfekcje stołów oraz sprzętu
• Wietrzenie sali co godzinę
• Na terenie Akademii mogą przebywać osoby zdrowe, bez objawów chorobowych sugerujących Covid-19, nie objęte izolacją lub kwarantanną

Wszyscy przebywający na terenie Akademii są zobowiązani do noszenia maseczek ochronnych lub materiału zakrywającego usta i nos

 

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu

Strona Akademii www.wapas.pl
Weronika Zaritska tel. 733 314 543
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mailakademia@sempreinfo.pl

Miejsce Szkolenia: Siedziba Sempre Group, ul. Wiejska 13A, Pruszków
www.sempreinfo.pl

Szczegóły produktu
SZKOLENIE31010223
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
20 innych produktów w tej samej kategorii: