Wszystkie bestsellery
  • Formy płatności

    Formy płatności
  • Nowy
Weselny Croquembouche z Igorem Zaritskim / Szkolenie cukiernicze
  • 26.04 Weselny Croquembouche z Igorem Zaritskim / Szkolenie cukiernicze
  • 26.04 Weselny Croquembouche z Igorem Zaritskim / Szkolenie cukiernicze
  • 26.04 Weselny Croquembouche z Igorem Zaritskim / Szkolenie cukiernicze
  • 26.04 Weselny Croquembouche z Igorem Zaritskim / Szkolenie cukiernicze
  • 26.04 Weselny Croquembouche z Igorem Zaritskim / Szkolenie cukiernicze
  • 26.04 Weselny Croquembouche z Igorem Zaritskim / Szkolenie cukiernicze
  • Weselny Croquembouche z Igorem Zaritskim / Szkolenie cukiernicze

20.02.23 Weselny Croquembouche z Igorem Zaritskim | Szkolenie cukiernicze

SZKOLENIE200223

Tort układany w kształt piramidy z francuskich ptysi.

900,00 zł
Brutto
Ilość
W MAGAZYNIE

Opis

Tradycyjny „tort” weselny może mieć wiele obliczy. Ale francuski croquembouche jest jedyny w swoim rodzaju. Składa się on z piramidki ptysiów, zlepionych ze sobą karmelem. Każde ciasteczko wypełnione jest kremem śmietankowym crème pâtissière, a całość może być udekorowana w dowolny sposób, np. ozdobami z izomaltu.

W programie znajdą się następujące receptury:

  • Nugat migdał (classic )
  • Ciasto parzone z kraklinem
  • Mus Diplomat
  • Mus Kawowy
  • Kwiaty oraz stożki z izomaltu

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Prowadzący:

Igor Zaritskiy – szef Akademii Warsaw Academy of Pastry Arts by Sempre. Rozpoczął swoją prace  w 2000 roku, jako kucharz. Pracował w najlepszych restauracjach Kijowa  : „Monaco”, Atelier”, „Sanahund”. W 2007 roku zaczyna pracować jako cukiernik. Pracował jako szefem cukierni  „Arena Entertainment”, „Semedeni”.
  • W 2010 roku zajmuje 3 miejsce w prestiżowym konkursie  Mondial des Arts Sucres,  w Paryżu , na którym zrobił  3 rzeźby z cukru, pastilażu oraz czekolady.
  • W 2013 roku zajmuje 2 miejsce w konkursie  World Chocolate Masters preselection Stambul 2013. Temat konkursu: „Architektura smaku”
  • W 2015 roku zajmuje 1 miejsce i zostaje Mistrzem Ukrainy  w konkursie Best Ukraine Pastry Shef Lwow 2015. Temat konkursu: „Jesienna  inspiracja, torty, praliny”
  • W 2018 zostaje szefem Akademii Warsaw Academy of Pastry Arts by Sempre, gdzie prowadzi szkolenia cukiernicze.
  • W 2021 roku zajmuje 1 miejsce w konkursie  World Chocolate Masters preselection Poland. Temat konkursu: „#tmrw”
  • W 2022 Finalista World Chocolate Masters w Paryżu w gronie 10 najlepszych cukierników Świata.

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

tel. 532 403 425 Ania Cienkowska

tel. 733 314 543 Veronika Zaritska

e-mail:  akademia@sempreinfo.pl

Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14

Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802 

Szczegóły produktu
SZKOLENIE200223
24 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
20 innych produktów w tej samej kategorii: