Wszystkie bestsellery
  • Formy płatności

    Formy płatności
  • Nowy
Lodowe-Torty-z-Igorem-Zaritskim-i-Krzysztofem-Smoleniem
  • 14.07 Lodowe Torty z Igorem Zaritskim i Krzysztofem Smoleniem
  • 14.07 Lodowe Torty z Igorem Zaritskim i Krzysztofem Smoleniem
  • 14.07 Lodowe Torty z Igorem Zaritskim i Krzysztofem Smoleniem
  • 14.07 Lodowe Torty z Igorem Zaritskim i Krzysztofem Smoleniem
  • 14.07 Lodowe Torty z Igorem Zaritskim i Krzysztofem Smoleniem
  • 14.07 Lodowe Torty z Igorem Zaritskim i Krzysztofem Smoleniem
  • 14.07 Lodowe Torty z Igorem Zaritskim i Krzysztofem Smoleniem
  • 14.07 Lodowe Torty z Igorem Zaritskim i Krzysztofem Smoleniem
  • 14.07 Lodowe Torty z Igorem Zaritskim i Krzysztofem Smoleniem
  • 14.07 Lodowe Torty z Igorem Zaritskim i Krzysztofem Smoleniem
  • 14.07 Lodowe Torty z Igorem Zaritskim i Krzysztofem Smoleniem
  • Lodowe-Torty-z-Igorem-Zaritskim-i-Krzysztofem-Smoleniem

23.03.23 Torty Lodowe -szkolenie cukiernicze z Igorem Zaritskim i Krzysztofem Smoleniem

SZKOLENIE230323

Torty lodowe - alternatywa dla tradycyjnych tortów okolicznościowych w cukiernictwie. Całoroczna oferta lodziarni.

900,00 zł
Brutto
Ilość
W MAGAZYNIE

Opis

Mistrzostwo zobowiązuje. Poszliśmy o krok dalej i chcemy zaprosić Was na szkolenia w przygotowywaniu wyjątkowych tortów lodowych. których podstawą są lody przygotowane przez znanego technologa Krzysztofa Smolenia. Jesteśmy pewni, że szkolenie będzie połączeniem naszych największych umiejętności: produkcji naturalnych lodów rzemieślniczych oraz tworzenia artystycznych tortów z wykorzystaniem chrupiących spodów, polew oraz czekoladowych dekoracji.

  • Metody dekorowania
  • Pracy z teksturami
  • Łączenia smaków
  • Technik przechowywania
  • Porad o higienie pracy

Zapraszamy na intensywne szkolenie z zastosowaniem nowoczesnych metod pracy.

W programie znajdują się następujące receptury:

Torty:

  • Czekoladowy z orzechem laskowym i ciasteczkami Oreo (lody czekoladowe, lody orzechowe, czekoladowy biszkopt, słony karmel)
  • Pistacjowy z truskawkami (lody pistacjowe, sorbet truskawkowy, pistacjowy chrupiący spód oraz biszkopt, truskawkowa polewa)
  • Jogurtowo-malinowy z migdałem (lody jogurtowe, sorbet malinowy, migdałowy chrupiący spód oraz biszkopt, polewa malinowa)
  • Marakuja, mango, kokos (lody kokosowe, sorbet mango/marakuja, biszkopt kokosowy, polewa marakuja)

Podczas szkolenia zapewniamy:

  1. Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  2. Surowce
  3. Napoje, kawa, lunch
  4. Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  5. Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre
PROWADZACY

KRZYSZTOF SMOLEŃ Technolog produkcji lodów w Sempre Group

Igor Zaritskiy – szef Akademii Warsaw Academy of Pastry Arts by Sempre. Rozpoczął swoją prace  w 2000 roku, jako kucharz. Pracował w najlepszych restauracjach Kijowa  : „Monaco”, Atelier”, „Sanahund”. W 2007 roku zaczyna pracować jako cukiernik. Pracował jako szefem cukierni  „Arena Entertainment”, „Semedeni”.
  • W 2010 roku zajmuje 3 miejsce w prestiżowym konkursie  Mondial des Arts Sucres,  w Paryżu , na którym zrobił  3 rzeźby z cukru, pastilażu oraz czekolady.
  • W 2013 roku zajmuje 2 miejsce w konkursie  World Chocolate Masters preselection Stambul 2013. Temat konkursu: „Architektura smaku”
  • W 2015 roku zajmuje 1 miejsce i zostaje Mistrzem Ukrainy  w konkursie Best Ukraine Pastry Shef Lwow 2015. Temat konkursu: „Jesienna  inspiracja, torty, praliny”
  • W 2018 zostaje szefem Akademii Warsaw Academy of Pastry Arts by Sempre, gdzie prowadzi szkolenia cukiernicze.
  • W 2021 roku zajmuje 1 miejsce w konkursie  World Chocolate Masters preselection Poland. Temat konkursu: „#tmrw”
  • W 2022 Finalista World Chocolate Masters w Paryżu w gronie 10 najlepszych cukierników Świata.

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia

1. dokonując całościowego zakupu  za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl

2. lub na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym do danego szkolenia dostępnym na stronie Akademii www.wapas.pl

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu

Strona Akademii www.wapas.pl
Weronika Zaritska tel. 733 314 543
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mailakademia@sempreinfo.pl

Miejsce Szkolenia: Siedziba Sempre Group, ul. Wiejska 13A, Pruszków
www.sempreinfo.pl

 

Szczegóły produktu
SZKOLENIE230323
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
20 innych produktów w tej samej kategorii: