
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Szkolenie dla restaurotorów i szefów kuchni
Zapraszamy na autorskie szkolenie Macieja Rosińskiego.
Wielokrotnie nagradzany, doskonały kucharz i cukiernik
Ambasador marki Callebaut. Reprezentując Polskę zdobył brązowy medal na Marco Polo Cup w Szanghaju. W roku 2016 był trenerem Narodowej Reprezentacji Polski Juniorów w zakresie wyrobów cukierniczych i deserów. Zdobywca dwóch czapek Gault&Millau, a także osoba nominowana w kategorii Szef Jutra. Wyróżniony tytułem Szefa Roku 2016 oraz Ambasadora Łódzkiej Gastronomii 2017 w Łódzkich Nagrodach Kulinarnych. Wielokrotny Juror w konkursach kulinarnych i cukierniczych. Szkoleniowiec w WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
Szkolenie zawiera propozycję deseru wegańskiegi serwowanego na talerzach.
Zakres i wykonanie odbiega od standardowych deserów do jakich jesteśmy przyzwyczajeni w restauracjach.
Deser składa się z kilku elementów, każdy wyróżnia inny smak i tekstura.
Całość stanowi doskonale zbalansowana kompozycję, pobudzającą kubki smakowe na poziomie odczuć sensorycznych w połączeniu z zapachem i wizualnym odbiorem.
W przygotowaniu deserów zastosowano składniki profesjonalne, niezbędne do otrzymania odpowiedniej konsystencji i tekstury. Każdy składnik odgrywa istotną rolę w osiągnięciu znakomitego efektu, którym może poszczycić się Chef ekskluzywnej restauracji.
Jest to też doskonała okazja do poznania zaawansowanych technik cukierniczych. Wtajemnicza w alkowy cukiernictwa na najwyższym poziomie. Receptura zawiera 5 niezależnych przepisów, na bazie których można tworzyć podobne receptury lub wykorzystywać jako odrębne elementy w kompozycjach deserowych.
DESER 1 Pistacja Malina
Elementy:
• Financier pistacjowy
• Cremeux pistacjowe
• Compote malinowe
• Sorbet malinowy
• Espuma maślanka-malina
Czas trwania: 15 min.
Szkolenie jest nagraniem w Warsaw Akademy of Pastry Arts
Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:
• Maila z podziękowanie za zakup szkolenia z dalszymi instrukcjami
(Mail nie jest wysyłany automatycznie, w dni robocze staramy się odpowiedzieć w 24h)
WARUNKIEM POPRAWNEJ REJESTRACJI JEST PODANIE NUMERU ZAMÓWIENIA
JAKI OTRZYMUJĄ PAŃSTWO W MAILU POTWIERDZAJĄCYM ZAKUP SZKOLENIA ze sklepu Cukieteria.pl
W razie pytań prosimy o kontakt bezpośredni z:
AKADEMIA:
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
AKADEMIA: tel. 881-053-043
ZAKUP PRZEZ STRONĘ CUKIETERIA.PL:
Joanna Olszewska tel. 601 27 36 37
Indeks: EUROVANILLE10
Marka: EUROVANILLE
Indeks: SZKOLENIEONLINE1311
Marka: SEMPRE
Nagarnie ze szkolenia on-line
Indeks: SZKOLENIEONLINE2005
Marka: SEMPRE
1 przepis i 3 różne ciasta: tort, tarta i rolada
Indeks: SZKOLENIEONLINE1105
Marka: SEMPRE
Tort bezowy i monoporcja 2 desery z 1 przepisu
Indeks: SZKOLENIE10121023
Marka: SEMPRE
W programie: praliny, trufle, tabliczki i rzeźba wykonana indywidualnie przez każdego z Uczestników szkolenia.
Indeks: SZKOLENIE21221023
Marka: SEMPRE
6 monoporcji w butikowym wydaniu bogactwo smaków i tekstur w jednej formie.
Indeks: SZKOLENIE13141122
Marka: SEMPRE
Przygotuj świąteczne wypieki w pięknym klasycznym wydaniu łączącym nowoczesność z tradycją.
Indeks: SZKOLENIE19201023
Marka: SEMPRE
Cukiernictwo butikowe wprowadziło nowe trendy, wymagając tym samym od cukierników ponad przeciętnych umiejetności i wiedzy. Daje tym samym nieograniczone mozliwości w kreowaniu autorskich deserów o unikalnym wygladzie i smakach.
BRAK MIEJSC Zapytaj o listę rezerwową akademia@sempreinfo.pl Zapraszamy na warsztaty lodowe osoby zaczynające swoją przygodę z biznesem lodowym.
Indeks: SZKOLENIE161123
Marka: SEMPRE
Lekkie, kolorowe desery w nowoczesnej formie słoiczków.
Indeks: SZKOLENIE101123
BRAK MIEJSC - ZAPYTAJ O LISTĘ REZERWOWĄ AKADEMIA@SEMPREINFO.PL 6 receptur na serniki
Indeks: SZKOLENIE80923
Marka: SEMPRE
Deser skrywający wiele tekstur i smaków.
Indeks: SZKOLENIE23241023
Marka: SEMPRE
9 receptur zawierających kilkanaście mniejszych w jednym deserze. Bogactwo smaków i tekstur.
Indeks: SZKOLENIE300923
Poznaj sekrety tworzenia artystecznego toru z mistrzynią cukiernictwa.
Indeks: SZKOLENIE12131223
Marka: SEMPRE
9 receptur zawierających kilkanaście mniejszych w jednym deserze. Bogactwo smaków i tekstur.
Indeks: SZKOLENIE241123
Poczuj magię Świateczną z Ewą Drzewicka @Eve Woods JULA Smakula – cukiernictwo artystyczne.
Indeks: SZKOLENIE71123
5 tortów wykonanych w 1 dzień
Indeks: SZKOLENIE250923
6 receptur na serniki
Indeks: SZKOLENIE2526123
Odkryj wyjątkowe, magiczne smaki Świąt Bożego Narodzenia podczas 2 dniowego szkolenia w wypieku tradycyjnych ciast.
Indeks: VOUCHER1600
Marka: SEMPRE
Wymażony prezent dla Miłosników Cukiernictwa, który pozwolo zrealizować marzenie o szkoleniu pod okiem wybitnych Mistrzów Cukiernictwa w Warsaw Academy of Pastry Arts
Indeks: SZKOLENIEONLINE2203
Szkolenie on-line Cały dochód dla Ukrainy #wpsarcieukrainy
Indeks: VOUCHER900
Marka: SEMPRE
Spraw najsłodszy prezent Pasjonatowi Cukiernitwa - podaruj Voucher na Szkolenie w prestiżowej Akademii Cukiernictwa Warsaw Academy of pastry Arts
Indeks: SZKOLENIE281123
Marka: SEMPRE
8 smaków i rodzajów makaroników w jeden dzień
Indeks: SZKOLENIE71223
Marka: SEMPRE
Wypiek ciast deserowych w formie bankietowej. 5 rodzajów w 1 dzień.
Szkolenie dla restaurotorów i szefów kuchni