- Nowy

Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Poznaj arcymistrzowskie tworzenie tertów weselnych.
Zapraszamy na dwudniowe szkolenie cukiernicze, z arcymistrzynią tortów artystycznych, podczas którego wykonane zostaną zapierającego dech w piersiach torty weselne. Każda z Uczestniczek szkolenia wykonana swój autorski tort według wybranej techniki i stylizacji. W sumie zostaną wykonane trzy różne torty, z naciskiem na poprawne złożenie wszystkich elementów. Podczas szkolenia omówione zostaną różne rodzaje separatorów, a także wykonane liczne dekoracje z masy cukrowej, papieru jadalnego, papieru ryżowego, tiulu jadalnego i wiele innych…unikalnych technik. Odkryjesz sztuczki i sekrety pracy jakie zna Iwona, dzieląc się swoją wiedzą w pasjonujący sposób – praktycznie z dużą dozą podstaw wiedzy teoretcznej.
Szkolenie poprowadzi Iwona Wendel znana w całej Polsce jako Ciotka Beza – Pracownia tortów artystycznych. Tworzy prawdziwe dzieła sztuki, mogące stać w muzeum, bo niejednokrotnie trudno uwierzyć że te słodkości są artystycznym wyrobem cukierniczym. Wymagają ogromnej pracy i talentu w połączeniu z precyzyjną wiedzą cukierniczą. Jest kreatorką przepięknych słodkich stołów. Gościła również w Dzień dobry TVN. Dzieląc się swoją pasją, kieruje się mottem „Jeśli będziesz robić to, co lubisz najbardziej, to nie przepracujesz ani jednego dnia”.
Szkolenie z Iwoną Wendel wprowadza w najbardziej zaawansowane niuanse artystycznej pracy dekoratorskiej.
Program kursu przewiduje:
Wypiek stabilnego biszkoptu,
wykonanie stabilnego kremu do tortu,
złożenie tortu piętrowego,
technika różnych struktur i dekoracji na torcie, w tym:
o krem maślany
o zamsz
o ostre kanty
o wykorzystanie papieru waflowego
o struktura z masy cukrowej i kremu
praca z masą cukrową.
Na szkoleniu składany wspólnie będzie jeden tort prawdziwy składający się z 4 pieter.
Każdy z Uczestników wykonuje swój własny 3 piętrowy tort z 1 prawdziwym piętrem.
Podczas spotkania zostaną omówione również tematy obejmujące wycenę pracy, bezpiecznego transportu oraz inne zagadnienia z branży tortów.
Godziny: 10.00+/- 18.00/19.00 ( czas szkolenia może ulec wydłużeniu lub skróceniu w zależności od pracy w grupie)
Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia
1. dokonując całościowego zakupu za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl
2. lub na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym do danego szkolenia dostępnym na stronie Akademii www.wapas.pl
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
Anna Cienkowska tel. 532 403 425
Weronika Zaritska tel. 733 314 543
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
Indeks: SZKOLENIE23240523
Marka: SEMPRE
Poznaj zdrowe cukiernictwo bezglutenowe i wegańskie receptury podczas autorskiego szkolenia z Michałem Iwaniukiem laureatem Word Chocolate Masters.
Indeks: VOUCHER900
Marka: SEMPRE
Spraw najsłodszy prezent Pasjonatowi Cukiernitwa - podaruj Voucher na Szkolenie w prestiżowej Akademii Cukiernictwa Warsaw Academy of pastry Arts
Indeks: SZKOLENIE28290623
Marka: SEMPRE
8 receptur zawierających kilkanaście mniejszych w jednym deserze. Bogactwo smaków i tekstur.
Indeks: SZKOLENIE570623
16 wypieków piekarskich na Mistrzowskim poziomie - skondensowana wiedza, do której niektórzy dochodzili latami. Ty możesz ją posiąść w 3 dni!
Indeks: SZKOLENIE12130623
Marka: SEMPRE
Odkryj bogactwo smaków zamkniętych w czekoladowych drażetkach i poznaj technologię pracy z bębnem drażetkarkim.
Indeks: SZKOLENIE12130723
Marka: SEMPRE
Mistrzowski poziom pracy z czekoladą z finalistą Word Chocolate Masters
Indeks: SZKOLENIE240723
Poznaj sekrety tworzenia artystecznego toru z mistrzynią cukiernictwa.
Indeks: SZKOLENIE27280923
11 wypieków w 2 dni : m.in. pączki, ciasto drożdżowe, faworki i croissanty, drożdżówki - klasyka tradycyjnego cykiernictwa.
Indeks: SZKOLENIE310723
Marka: SEMPRE
Lekkie, kolorowe desery w nowoczesnej formie słoiczków.
Indeks: SZKOLENIE18190723
Marka: SEMPRE
Cukiernictwo butikowe wprowadziło nowe trendy, wymagając tym samym od cukierników ponad przeciętnych umiejetności i wiedzy. Daje tym samym nieograniczone mozliwości w kreowaniu autorskich deserów o unikalnym wygladzie i smakach.
ZAPISZ SIĘ NA BEZPŁATNE SZKOLENIE BARMAŃSKIE ZGŁOSZENIA:532 403 425 Ania Cienkowskaakademia@sempreinfo.pl ZAPISUJE SIĘ
ZAPISZ SIĘ NA BEZPŁATNE SZKOLENIE ZGŁOSZENIA:532 403 425 Ania Cienkowskaakademia@sempreinfo.pl ZAPISUJE SIĘ
Indeks: SZKOLENIE10110723
Marka: SEMPRE
10 różnorodnych deserów w jednym stylu, łączacych szyk i elegancja w wykonaniu.
Indeks: SZKOLENIE270723
Marka: SEMPRE
Deser skrywający wiele tekstur i smaków.
Indeks: SZKOLENIE10121023
Marka: SEMPRE
W programie: praliny, trufle, tabliczki i rzeźba wykonana indywidualnie przez każdego z Uczestników szkolenia.
Indeks: SZKOLENIE60723
5 tortów wykonanych w 1 dzień
Indeks: SZKOLENIE261023
Marka: SEMPRE
Torty lodowe - alternatywa dla tradycyjnych tortów okolicznościowych w cukiernictwie. Całoroczna oferta lodziarni.
Indeks: SZKOLENIE340623
Marka: SEMPRE
Cukiernictwo butikowe wprowadziło nowe trendy, wymagając tym samym od cukierników ponad przeciętnych umiejetności i wiedzy. Daje tym samym nieograniczone mozliwości w kreowaniu autorskich deserów o unikalnym wygladzie i smakach.
Indeks: SZKOLENIE250723
Marka: SEMPRE
Klasyka francuskiego cukiernictwa i ulubionego śniadania z aromatyczna kawą.
Indeks: SZKOLENIE190623
Marka: SEMPRE
6 smaków i rodzajów makaroników w jeden dzień
Poznaj arcymistrzowskie tworzenie tertów weselnych.