- Nowy

Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
6 monoporcji w butikowym wydaniu bogactwo smaków i tekstur w jednej formie.
Zapraszamy na szkolenie ze współautorem książek cukierniczych „Kreacje” oraz „Kreacje Świąteczne”. Współtwórca i współwłaściciel autorskiej cukierni Mazovia Patisserie podzieli się umiejętnościami w przygotowaniu nowoczesnych deserów i monoporcji wpisujących się w nowoczesne cukiernictwo, zachwycających, kolorem oraz smakiem.
Podczas 2 dni szkolenia poznasz najnowocześniejsze techniki tworzenia tortów z użyciem form silikonowych, zastosowanie top dekoracji, składania warstw, doboru tekstur i smaków. Każdy z tortów kryje bogactwo receptur, idealnie zbalansowanych w harmonijny sposób dając wyjatkowe efekty sensoryczne.
Program obejmuje:
Prowadzący: Maciej Wiśniewski
Maciej Wiśniewski, z cukiernictwem związany już od najmłodszych lat. Podstawy technologii zdobywał jako nastolatek, kiedy to pod okiem specjalistów rozpoczął pracę, w jednej z największych w Polsce, rodzinnej firmie „Catering Bracia Wiśniewscy”. Jego duże zaangażowanie i ogromny talent sprawiły, że szybko został objęty poszerzonym programem szkoleń specjalistycznych, mając możliwość rozwijać swój warsztat pod okiem najlepszych fachowców branży m.in. w Europejskiej Szkole Mistrzów im. Wojciecha Kandulskiego oraz w Akademii Czekolady Callebaut.
Cena szkolenia dwudniowego: 1600 brutto
Szacunkowy czas trwania: 10.00-18.00 z przerwą na lunch
Miejsce: Drugie piętro siedziby Sempre, Pruszków, Wiejska 13A
Podczas szkolenia zapewniamy:
WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu
Strona Akademii www.wapas.pl
Weronika Zaritska tel. 733 314 543
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
Miejsce Szkolenia: Siedziba Sempre Group, ul. Wiejska 13A, Pruszków
www.sempreinfo.pl
Indeks: SZKOLENIE10121023
Marka: SEMPRE
W programie: praliny, trufle, tabliczki i rzeźba wykonana indywidualnie przez każdego z Uczestników szkolenia.
Indeks: 201023WARLOD
Zapraszamy na warsztaty lodowe osoby zaczynające swoją przygodę z biznesem lodowym. WARSZTATY SĄ BEZPŁATNE WYMAGAJĄ REJESTRACJI | LICZBA MIEJSC OGRANICZONA ZAREJESTRUJ SIĘ
Indeks: SZKOLENIE281123
Marka: SEMPRE
8 smaków i rodzajów makaroników w jeden dzień
Indeks: SZKOLENIEONLIN2023
Szkolenie dla restaurotorów i szefów kuchni
Indeks: SZKOLENIE20221123
16 wypieków piekarskich na Mistrzowskim poziomie - skondensowana wiedza, do której niektórzy dochodzili latami. Ty możesz ją posiąść w 3 dni!
Indeks: SZKOLENIE13141122
Marka: SEMPRE
Przygotuj świąteczne wypieki w pięknym klasycznym wydaniu łączącym nowoczesność z tradycją.
Indeks: SZKOLENIE241123
Poczuj magię Świateczną z Ewą Drzewicka @Eve Woods JULA Smakula – cukiernictwo artystyczne.
Indeks: SZKOLENIE9112023
Marka: SEMPRE
Klasyka francuskiego cukiernictwa i ulubionego śniadania z aromatyczna kawą. Poznaj 7 wypieków w 1 dzień
Indeks: SZKOLENIE20210923
Poznaj arcymistrzowskie tworzenie tortów artystycznych.
Indeks: SZKOLENIE23241023
Marka: SEMPRE
9 receptur zawierających kilkanaście mniejszych w jednym deserze. Bogactwo smaków i tekstur.
Indeks: SZKOLENIE300923
Poznaj sekrety tworzenia artystecznego toru z mistrzynią cukiernictwa.
Indeks: SZKOLENIE061023
Marka: SEMPRE
BRAK MIEJSC - ZAPYTAJ O LISTĘ REZERWOWĄ akademia@sempreinfo.pl Klasyka francuskiego cukiernictwa i ulubionego śniadania z aromatyczna kawą.
Indeks: SZKOLENIE151223
Marka: SEMPRE
Klasyka francuskiego cukiernictwa i ulubionego śniadania z aromatyczna kawą. Poznaj 7 wypieków w 1 dzień
Indeks: VOUCHER900
Marka: SEMPRE
Spraw najsłodszy prezent Pasjonatowi Cukiernitwa - podaruj Voucher na Szkolenie w prestiżowej Akademii Cukiernictwa Warsaw Academy of pastry Arts
Indeks: SZKOLENIE71123
5 tortów wykonanych w 1 dzień
Indeks: SZKOLENIE250923
6 receptur na serniki
Indeks: SZKOLENIE301023
Marka: SEMPRE
7 różnorodnych przepisów na bazie ciasta parzonego
Indeks: SZKOLENIE71223
Marka: SEMPRE
Wypiek ciast deserowych w formie bankietowej. 5 rodzajów w 1 dzień.
Indeks: SZKOLENIE80923
Marka: SEMPRE
Deser skrywający wiele tekstur i smaków.
Indeks: SZKOLENIE261023
Marka: SEMPRE
Torty lodowe - alternatywa dla tradycyjnych tortów okolicznościowych w cukiernictwie. Całoroczna oferta lodziarni.
6 monoporcji w butikowym wydaniu bogactwo smaków i tekstur w jednej formie.