- Nowy

Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Klasyka francuskiego cukiernictwa i ulubionego śniadania z aromatyczna kawą. Poznaj 7 wypieków w 1 dzień
Tradycyjny Croissant to pieczywo z ciasta francuskiego w kształcie rogalika bez nadzienia. Pierwszy oficjalny przepis na croissanty pochodzi z 1839 roku i jest wiązany z osobą Augusta Zanga, właściciela wiedeńskiej piekarni przy rue de Richelieu w Paryżu.
Od tego czasu niewiele zmieniło się, nadal jest to jeden z ulubionych składników lekkiego śniadania z filiżanką kawy. Nowoczesne Croissanty przybrały kolory, odrobine inne kształty i wypełnienia różnymi nadzieniami. Podstawy pozostały te same.
W programie:
Szkolenie Podstawy cukiernictwa – Croissanty, ugruntuje tą wiedzę.
Podczas szkolenia zapewniamy:
Miejsce szkolenie: siedziba Sempre Group Sp. z o.o., Ul.Wiejska 13A , Pruszków
Godziny: 9.00 -19.00
WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia
1. dokonując całościowego zakupu za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl
2. lub na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym do danego szkolenia dostępnym na stronie Akademii www.wapas.pl
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
Anna Cienkowska tel. 532 403 425
Weronika Zaritska tel. 733 314 543
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802
Indeks: SZKOLENIE10121023
Marka: SEMPRE
W programie: praliny, trufle, tabliczki i rzeźba wykonana indywidualnie przez każdego z Uczestników szkolenia.
Indeks: SZKOLENIE151223
Marka: SEMPRE
Klasyka francuskiego cukiernictwa i ulubionego śniadania z aromatyczna kawą. Poznaj 7 wypieków w 1 dzień
Indeks: SZKOLENIEONLIN2023
Szkolenie dla restaurotorów i szefów kuchni
Indeks: 201023WARLOD
Zapraszamy na warsztaty lodowe osoby zaczynające swoją przygodę z biznesem lodowym. WARSZTATY SĄ BEZPŁATNE WYMAGAJĄ REJESTRACJI | LICZBA MIEJSC OGRANICZONA ZAREJESTRUJ SIĘ
Indeks: SZKOLENIE12131223
Marka: SEMPRE
9 receptur zawierających kilkanaście mniejszych w jednym deserze. Bogactwo smaków i tekstur.
Indeks: SZKOLENIE261023
Marka: SEMPRE
Torty lodowe - alternatywa dla tradycyjnych tortów okolicznościowych w cukiernictwie. Całoroczna oferta lodziarni.
Indeks: SZKOLENIE250923
6 receptur na serniki
Indeks: SZKOLENIE061023
Marka: SEMPRE
BRAK MIEJSC - ZAPYTAJ O LISTĘ REZERWOWĄ akademia@sempreinfo.pl Klasyka francuskiego cukiernictwa i ulubionego śniadania z aromatyczna kawą.
Indeks: SZKOLENIE231123
Marka: SEMPRE
*Kwotę wpłaconą za udział w szkoleniu można odliczyć przy pierwszym zatowarowaniu za zakupione półprodukty i sprzęt na kwote minimum 3500 w sklepie Sempre.
Indeks: SZKOLENIE451123
Marka: SEMPRE
10 różnorodnych deserów w jednym stylu, łączacych szyk i elegancja w wykonaniu.
Indeks: SZKOLENIE301023
Marka: SEMPRE
7 różnorodnych przepisów na bazie ciasta parzonego
Indeks: SZKOLENIE161123
Marka: SEMPRE
Lekkie, kolorowe desery w nowoczesnej formie słoiczków.
Indeks: SZKOLENIE2526123
Odkryj wyjątkowe, magiczne smaki Świąt Bożego Narodzenia podczas 2 dniowego szkolenia w wypieku tradycyjnych ciast.
BRAK MIEJSC Zapytaj o listę rezerwową akademia@sempreinfo.pl Zapraszamy na warsztaty lodowe osoby zaczynające swoją przygodę z biznesem lodowym.
Indeks: SZKOLENIE80923
Marka: SEMPRE
Deser skrywający wiele tekstur i smaków.
Indeks: SZKOLENIE101123
BRAK MIEJSC - ZAPYTAJ O LISTĘ REZERWOWĄ AKADEMIA@SEMPREINFO.PL 6 receptur na serniki
Indeks: SZKOLENIEONLINE2203
Szkolenie on-line Cały dochód dla Ukrainy #wpsarcieukrainy
Indeks: SZKOLENIE241123
Poczuj magię Świateczną z Ewą Drzewicka @Eve Woods JULA Smakula – cukiernictwo artystyczne.
Indeks: SZKOLENIE20210923
Poznaj arcymistrzowskie tworzenie tortów artystycznych.
Indeks: SZKOLENIE281123
Marka: SEMPRE
8 smaków i rodzajów makaroników w jeden dzień
Klasyka francuskiego cukiernictwa i ulubionego śniadania z aromatyczna kawą. Poznaj 7 wypieków w 1 dzień