- Nowy

Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Zapraszamy na na szkolenie, które otworzy dostęp do wiedzy na temat produkcji lodów rzemieślniczych.
Warsztaty Lodowe to doskonała okazja dla osób chcących dopiero rozpocząć swoją przygodę w biznesie lodowym, jak również tych, którzy już w nim są i wiedzą, że trzeba być na bieżąco z trendami i nowościami w tej branży. To intensywne szkolenie cukiernicze z zastosowaniem nowoczesnych sprzętów, oraz metod pracy.
Czego dowiesz się na szkoleniu:
• omówienie maszyn do produkcji lodów gałkowych
• jak dobrać sprzęt
• surowce do produkcji lodów
• produkcja lodów gałkowych
• alternatywne metody i technologie przy produkcji lodów
• (porównanie maszyny 2 w 1 vs pasteryzator i frezer osobno)
• mieszanki na zimno, receptury zimowe
• omówienie i produkcja lodów wegańskich, bezglutenowych, dla diabetyków
• kalkulacja
• nowoczesne smaki
Podczas szkolenia zapewniamy:
• Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne do pracy
• Surowce
• Napoje, kawa
• Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
• Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre
Godziny: 9.00-15.00
Prowadzący:
Krzysztof Smoleń – Utalentowany technolog, na co dzień doradzający klientom w firmie Sempre, z doskonałą i rozległą wiedza na temat produkcji lodów rzemieślniczych, technik prezentacji, smaków oraz dekoracji. Pomógł przy uruchomieniu ponad stu produkcji lodów w Polsce i Europie. Autor wielu receptur, które przyjęły się na stałe w ofercie lodziarni.
________________________________________
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).
Istnieje możliwość szkoleń indywidualnych po wcześniejszym kontakcie. Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
Weronika Zaritska tel. 733 314 543
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
Indeks: SZKOLENIE71223
Marka: SEMPRE
Wypiek ciast deserowych w formie bankietowej. 5 rodzajów w 1 dzień.
Indeks: SZKOLENIE23241023
Marka: SEMPRE
9 receptur zawierających kilkanaście mniejszych w jednym deserze. Bogactwo smaków i tekstur.
Indeks: SZKOLENIEONLINE2203
Szkolenie on-line Cały dochód dla Ukrainy #wpsarcieukrainy
Indeks: SZKOLENIE9112023
Marka: SEMPRE
Klasyka francuskiego cukiernictwa i ulubionego śniadania z aromatyczna kawą. Poznaj 7 wypieków w 1 dzień
Indeks: SZKOLENIE19201023
Marka: SEMPRE
Cukiernictwo butikowe wprowadziło nowe trendy, wymagając tym samym od cukierników ponad przeciętnych umiejetności i wiedzy. Daje tym samym nieograniczone mozliwości w kreowaniu autorskich deserów o unikalnym wygladzie i smakach.
Indeks: SZKOLENIE10121023
Marka: SEMPRE
W programie: praliny, trufle, tabliczki i rzeźba wykonana indywidualnie przez każdego z Uczestników szkolenia.
Indeks: SZKOLENIE301023
Marka: SEMPRE
7 różnorodnych przepisów na bazie ciasta parzonego
Indeks: SZKOLENIE161123
Marka: SEMPRE
Lekkie, kolorowe desery w nowoczesnej formie słoiczków.
Indeks: SZKOLENIE20221123
16 wypieków piekarskich na Mistrzowskim poziomie - skondensowana wiedza, do której niektórzy dochodzili latami. Ty możesz ją posiąść w 3 dni!
Indeks: SZKOLENIE250923
6 receptur na serniki
Indeks: SZKOLENIEONLIN2023
Szkolenie dla restaurotorów i szefów kuchni
Indeks: 201023WARLOD
Zapraszamy na warsztaty lodowe osoby zaczynające swoją przygodę z biznesem lodowym. WARSZTATY SĄ BEZPŁATNE WYMAGAJĄ REJESTRACJI | LICZBA MIEJSC OGRANICZONA ZAREJESTRUJ SIĘ
Indeks: SZKOLENIE71123
5 tortów wykonanych w 1 dzień
Indeks: SZKOLENIE101123
BRAK MIEJSC - ZAPYTAJ O LISTĘ REZERWOWĄ AKADEMIA@SEMPREINFO.PL 6 receptur na serniki
Indeks: SZKOLENIE300923
Poznaj sekrety tworzenia artystecznego toru z mistrzynią cukiernictwa.
Indeks: SZKOLENIE21221023
Marka: SEMPRE
6 monoporcji w butikowym wydaniu bogactwo smaków i tekstur w jednej formie.
Indeks: SZKOLENIE281123
Marka: SEMPRE
8 smaków i rodzajów makaroników w jeden dzień
Indeks: SZKOLENIE80923
Marka: SEMPRE
Deser skrywający wiele tekstur i smaków.
Indeks: SZKOLENIE12131223
Marka: SEMPRE
9 receptur zawierających kilkanaście mniejszych w jednym deserze. Bogactwo smaków i tekstur.
Indeks: VOUCHER900
Marka: SEMPRE
Spraw najsłodszy prezent Pasjonatowi Cukiernitwa - podaruj Voucher na Szkolenie w prestiżowej Akademii Cukiernictwa Warsaw Academy of pastry Arts