Wszystkie bestsellery
  • Formy płatności

    Formy płatności
  • Sposoby dostawy

  • Deser wegański na talerzu

  • Nowy
Ciasta bankietowe  5 rodzajów w 1 dzień - Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim
  • 16.07 Ciasta bankietowe 585x375 /  5 rodzajów w 1 dzień - Szkolenie Cukiernicze
  • 16.07 Ciasta bankietowe 585x375 /  5 rodzajów w 1 dzień - Szkolenie Cukiernicze
  • 16.07 Ciasta bankietowe 585x375 /  5 rodzajów w 1 dzień - Szkolenie Cukiernicze
  • 16.07 Ciasta bankietowe 585x375 /  5 rodzajów w 1 dzień - Szkolenie Cukiernicze
  • 16.07 Ciasta bankietowe 585x375 /  5 rodzajów w 1 dzień - Szkolenie Cukiernicze
  • 16.07 Ciasta bankietowe 585x375 /  5 rodzajów w 1 dzień - Szkolenie Cukiernicze
  • 16.07 Ciasta bankietowe 585x375 /  5 rodzajów w 1 dzień - Szkolenie Cukiernicze
  • Ciasta bankietowe  5 rodzajów w 1 dzień - Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim

7.12.23 Ciasta bankietowe | 5 rodzajów w 1 dzień - Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim

SZKOLENIE71223

Wypiek ciast deserowych w formie bankietowej. 5 rodzajów w 1 dzień. 

900,00 zł
Brutto
Ilość
W MAGAZYNIE

Opis

5 ciast bankietowych wypiekanych tradycyjnie na blachach. 

Jedną z najbardziej klasycznych i tradycyjnych form przygotowania poczęstunku na bankiety, jest wypiek ciast deserowych na blachach. Ciasta krojone są w kawałki poręcznej wielkości do chwycenie w rękę i zjedzenia na przysłowiowe 3 gryzy.

Ciasta pieczone na blasze maja wiele zalet.

  •          Oszczędność czasu w przygotowaniu jednego rodzaju ciasta
  •          Oszczędność powierzchni do pieczenia i przechowywania
  •          Możliwość podzielenia ciasta na dowolne porcj

W Programie

  • Brauni
  • Czekolada-Malina
  • Pistacja-Truskawka
  • Mango-Kokos-Marakuja
  • Opera

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Godziny: 9.00-19.00

Prowadzący: 

IGOR ZARITSKIY 

Igor Zaritskiy – szef Akademii Warsaw Academy of Pastry Arts by Sempre. Rozpoczął swoją prace  w 2000 roku, jako kucharz. Pracował w najlepszych restauracjach Kijowa  : „Monaco”, Atelier”, „Sanahund”. W 2007 roku zaczyna pracować jako cukiernik. Pracował jako szefem cukierni  „Arena Entertainment”, „Semedeni”.

  • W 2010 roku zajmuje 3 miejsce w prestiżowym konkursie  Mondial des Arts Sucres,  w Paryżu , na którym zrobił  3 rzeźby z cukru, pastilażu oraz czekolady.
  • W 2013 roku zajmuje 2 miejsce w konkursie  World Chocolate Masters preselection Stambul 2013. Temat konkursu: „Architektura smaku”
  • W 2015 roku zajmuje 1 miejsce i zostaje Mistrzem Ukrainy  w konkursie Best Ukraine Pastry Shef Lwow 2015. Temat konkursu: „Jesienna  inspiracja, torty, praliny”
  • W 2018 zostaje szefem Akademii Warsaw Academy of Pastry Arts by Sempre, gdzie prowadzi szkolenia cukiernicze.
  • W 2021 roku zajmuje 1 miejsce w konkursie  World Chocolate Masters preselection Poland. Temat konkursu: „#tmrw”
  • W 2022 Finalista World Chocolate Masters w Paryżu w gronie 10 najlepszych cukierników Świata.

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia

1. dokonując całościowego zakupu  za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl

2. lub na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym do danego szkolenia dostępnym na stronie Akademii www.wapas.pl

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu: 

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
Weronika Zaritska tel. 733 314 543

E-mail: akademia@sempreinfo.pl

Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802 

Szczegóły produktu
SZKOLENIE71223
19 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
20 innych produktów w tej samej kategorii: