- Nowy

Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
9 receptur zawierających kilkanaście mniejszych w jednym deserze. Bogactwo smaków i tekstur.
Zapraszamy na dwudniowe szkolenie z najważniejszego zakresu podstaw cukiernictwa. Niezależnie od tego, czy jesteś początkującym czy doświadczonym cukiernikiem, prowadzący szkolenie Igor Zaritskiy podzieli się z Tobą swą wiedzą oraz trikami stosowanymi przez niego niemal każdego dnia. Poznanie podstaw to must have cukiernika, jeśli chce dalej rozwijać się w nowoczesnych wypiekach i deserach.
Dowiesz się, jak dobrze zorganizowana praca pozwala wiele osiągnąć bez stresu! Nauczymy Cię jak zaskakiwać smakiem i pięknym wyglądem.
Program obejmuje:
Przygotujemy:
Podczas szkolenia zapewniamy:
Godziny: 10.00-19.00 z przerwą na lunch
Cena szkolenia 2-dniowego: 1600zł (brutto)
Miejsce: siedziba Sempre Group, Pruszków, Wiejska 13A
Prowadzący:
Igor Zaritskiy – szef Akademii Warsaw Academy of Pastry Arts by Sempre. Rozpoczął swoją prace w 2000 roku, jako kucharz. Pracował w najlepszych restauracjach Kijowa : „Monaco”, Atelier”, „Sanahund”. W 2007 roku zaczyna pracować jako cukiernik. Pracował jako szefem cukierni „Arena Entertainment”, „Semedeni”.
WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia
1. dokonując całościowego zakupu za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl
2. lub na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym do danego szkolenia dostępnym na stronie Akademii www.wapas.pl
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
Anna Cienkowska tel. 532 403 425
Weronika Zaritska tel. 733 314 543
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802
Indeks: SZKOLENIE250923
6 receptur na serniki
BRAK MIEJSC Zapytaj o listę rezerwową akademia@sempreinfo.pl Zapraszamy na warsztaty lodowe osoby zaczynające swoją przygodę z biznesem lodowym.
Indeks: SZKOLENIE281123
Marka: SEMPRE
8 smaków i rodzajów makaroników w jeden dzień
Indeks: SZKOLENIE10121023
Marka: SEMPRE
W programie: praliny, trufle, tabliczki i rzeźba wykonana indywidualnie przez każdego z Uczestników szkolenia.
Indeks: 201023WARLOD
Zapraszamy na warsztaty lodowe osoby zaczynające swoją przygodę z biznesem lodowym. WARSZTATY SĄ BEZPŁATNE WYMAGAJĄ REJESTRACJI | LICZBA MIEJSC OGRANICZONA ZAREJESTRUJ SIĘ
Indeks: SZKOLENIEONLINE2203
Szkolenie on-line Cały dochód dla Ukrainy #wpsarcieukrainy
Indeks: SZKOLENIE231123
Marka: SEMPRE
*Kwotę wpłaconą za udział w szkoleniu można odliczyć przy pierwszym zatowarowaniu za zakupione półprodukty i sprzęt na kwote minimum 3500 w sklepie Sempre.
Indeks: SZKOLENIEONLIN2023
Szkolenie dla restaurotorów i szefów kuchni
Indeks: SZKOLENIE71223
Marka: SEMPRE
Wypiek ciast deserowych w formie bankietowej. 5 rodzajów w 1 dzień.
Indeks: SZKOLENIE161123
Marka: SEMPRE
Lekkie, kolorowe desery w nowoczesnej formie słoiczków.
Indeks: SZKOLENIE19201023
Marka: SEMPRE
Cukiernictwo butikowe wprowadziło nowe trendy, wymagając tym samym od cukierników ponad przeciętnych umiejetności i wiedzy. Daje tym samym nieograniczone mozliwości w kreowaniu autorskich deserów o unikalnym wygladzie i smakach.
Indeks: SZKOLENIE20210923
Poznaj arcymistrzowskie tworzenie tortów artystycznych.
Indeks: SZKOLENIE451123
Marka: SEMPRE
10 różnorodnych deserów w jednym stylu, łączacych szyk i elegancja w wykonaniu.
Indeks: SZKOLENIE2526123
Odkryj wyjątkowe, magiczne smaki Świąt Bożego Narodzenia podczas 2 dniowego szkolenia w wypieku tradycyjnych ciast.
Indeks: SZKOLENIE061023
Marka: SEMPRE
BRAK MIEJSC - ZAPYTAJ O LISTĘ REZERWOWĄ akademia@sempreinfo.pl Klasyka francuskiego cukiernictwa i ulubionego śniadania z aromatyczna kawą.
Indeks: SZKOLENIE261023
Marka: SEMPRE
Torty lodowe - alternatywa dla tradycyjnych tortów okolicznościowych w cukiernictwie. Całoroczna oferta lodziarni.
Indeks: VOUCHER1600
Marka: SEMPRE
Wymażony prezent dla Miłosników Cukiernictwa, który pozwolo zrealizować marzenie o szkoleniu pod okiem wybitnych Mistrzów Cukiernictwa w Warsaw Academy of Pastry Arts
Indeks: SZKOLENIE20221123
16 wypieków piekarskich na Mistrzowskim poziomie - skondensowana wiedza, do której niektórzy dochodzili latami. Ty możesz ją posiąść w 3 dni!
Indeks: SZKOLENIE23241023
Marka: SEMPRE
9 receptur zawierających kilkanaście mniejszych w jednym deserze. Bogactwo smaków i tekstur.
Indeks: SZKOLENIE300923
Poznaj sekrety tworzenia artystecznego toru z mistrzynią cukiernictwa.
9 receptur zawierających kilkanaście mniejszych w jednym deserze. Bogactwo smaków i tekstur.