Wszystkie bestsellery
  • Formy płatności

    Formy płatności
  • Sposoby dostawy

  • Deser wegański na talerzu

  • Nowy
Podstawy Cukiernictwa z Igorem Zaritskim - Szkolenie Cukiernicze
  • Podstawy Cukiernictwa z Igorem Zaritskim - Szkolenie Cukiernicze

12-13.12.23 Podstawy Cukiernictwa z Igorem Zaritskim - Szkolenie Cukiernicze

SZKOLENIE12131223

9 receptur zawierających kilkanaście mniejszych w jednym deserze. Bogactwo smaków i tekstur.

1 600,00 zł
Brutto
Ilość
W MAGAZYNIE

Opis

Zapraszamy na dwudniowe szkolenie z najważniejszego zakresu podstaw cukiernictwa. Niezależnie od tego, czy jesteś początkującym czy doświadczonym cukiernikiem, prowadzący szkolenie Igor Zaritskiy podzieli się z Tobą swą wiedzą oraz trikami stosowanymi przez niego niemal każdego dnia. Poznanie podstaw to must have cukiernika, jeśli chce dalej rozwijać się w nowoczesnych wypiekach i deserach.

Dowiesz się, jak dobrze zorganizowana praca pozwala wiele osiągnąć bez stresu! Nauczymy Cię jak zaskakiwać smakiem i pięknym wyglądem.

Program obejmuje:

  • Przygotowanie musów, kremów, coolie, biszkoptów, glazur
  • Podstawy wyrobu kruchego ciasta, biszkoptów, sable
  • Metody dekorowania
  • Praca z teksturami
  • Łączenie smaków
  • Techniki przygotowywania
  • Przechowywanie

Przygotujemy:

  • Panna Cotta
  • Tiramisu
  • Brownie
  • Tarta Cytrynowa
  • Tarta Owocowa
  • Ptysie Mango-Marakuja
  • Beza Pawlowa
  • Foret Noir
  • Tort Opera

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Godziny: 10.00-19.00 z przerwą na lunch
Cena szkolenia 2-dniowego: 1600zł (brutto)
Miejsce: siedziba Sempre Group, Pruszków, Wiejska 13A 

Prowadzący: 

Igor Zaritskiy – szef Akademii Warsaw Academy of Pastry Arts by Sempre. Rozpoczął swoją prace  w 2000 roku, jako kucharz. Pracował w najlepszych restauracjach Kijowa  : „Monaco”, Atelier”, „Sanahund”. W 2007 roku zaczyna pracować jako cukiernik. Pracował jako szefem cukierni  „Arena Entertainment”, „Semedeni”.

  • W 2010 roku zajmuje 3 miejsce w prestiżowym konkursie  Mondial des Arts Sucres,  w Paryżu , na którym zrobił  3 rzeźby z cukru, pastilażu oraz czekolady.
  • W 2013 roku zajmuje 2 miejsce w konkursie  World Chocolate Masters preselection Stambul 2013. Temat konkursu: „Architektura smaku”
  • W 2015 roku zajmuje 1 miejsce i zostaje Mistrzem Ukrainy  w konkursie Best Ukraine Pastry Shef Lwow 2015. Temat konkursu: „Jesienna  inspiracja, torty, praliny”
  • W 2018 zostaje szefem Akademii Warsaw Academy of Pastry Arts by Sempre, gdzie prowadzi szkolenia cukiernicze.
  • W 2021 roku zajmuje 1 miejsce w konkursie  World Chocolate Masters preselection Poland. Temat konkursu: „#tmrw”
  • W 2022 Finalista World Chocolate Masters w Paryżu w gronie 10 najlepszych cukierników Świata.

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia

1. dokonując całościowego zakupu  za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl

2. lub na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym do danego szkolenia dostępnym na stronie Akademii www.wapas.pl

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu: 

Anna Cienkowska tel. 532 403 425

Weronika Zaritska tel. 733 314 543

E-mail: akademia@sempreinfo.pl

Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14

Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802 

Szczegóły produktu
SZKOLENIE12131223
24 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
20 innych produktów w tej samej kategorii: