Temperówka CHOCOTEMPER TOP na 5,5 kg czekolady ICB

ICB07

Nowy produkt

5 Sztuk/-i

25 830,00 zł brutto.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 2583 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 2583 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 258,30 zł.


Udostępnij: 

CHOCOTEMPER TOP to innowacyjna maszyna do temperowania czekolady o pojemności 5,5 kg.

Idealna dla piekarni, lodziarni, hoteli i restauracji. 
Kompaktowy rozmiar i zgodność z tym samym wysokim standardem maszyn Chocotemper o większych rozmiarach. Nadaje się do każdego laboratorium.

Urządzenie zapewnia stały przepływ czekolady i doskonałe połączenie kryształów. Mocną stroną maszyny do temperowania czekolady stołowej ICB jest technologia ekranu dotykowego, która pozwala na pełną kontrolę nad procesem przetwarzania czekolady. 
Konstrukcja i ślimak wykonane są ze stali nierdzewnej, które zapewniają maksymalną wytrzymałość i wydajność. 

Maszynę wyróżnia to, iż chłodzenie czekolady odbywa się w ślimaku za pomocą gazu chłodzącego- nie jak w większości temperówek za pomocą powietrza.

Dodatkowo wyposażona jest w:
- elektroniczny pedał do dozowania odpowiedniej ilości czekolady do form
- dwa oddzielne silniki do zbiornika i przenośnika ślimakowego
- tryb gotowości do zatrzymania czekolady przez noc
- zwolnienie przenośnika ślimakowego
- wsteczny kierunek przenośnika ślimakowego dla optymalnego opróżniania maszyny
- możliwość zapisywania programów dla każdego rodzaju czekolady.

Dane techniczne:  
Pojemność miski: 5,5 kg
Napięcie: 110/240 V 
Moc: 1,1 kW    
Waga: 52 kg   
Wymiary: 48x46x62h cm     

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Temperówka CHOCOTEMPER TOP na 5,5 kg czekolady ICB

Temperówka CHOCOTEMPER TOP na 5,5 kg czekolady ICB

Przejdź do góry