Nowy
Temperówka CHOCOTEMPER TOP

Temperówka CHOCOTEMPER TOP na 5,5 kg czekolady ICB

ICB07

Nowy produkt

25 830,00 zł brutto.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 2583 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 2583 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 258,30 zł.


Udostępnij: 

CHOCOTEMPER TOP to innowacyjna maszyna do temperowania czekolady o pojemności 5,5 kg.

Idealna dla piekarni, lodziarni, hoteli i restauracji. 
Kompaktowy rozmiar i zgodność z tym samym wysokim standardem maszyn Chocotemper o większych rozmiarach. Nadaje się do każdego laboratorium.

Urządzenie zapewnia stały przepływ czekolady i doskonałe połączenie kryształów. Mocną stroną maszyny do temperowania czekolady stołowej ICB jest technologia ekranu dotykowego, która pozwala na pełną kontrolę nad procesem przetwarzania czekolady. 
Konstrukcja i ślimak wykonane są ze stali nierdzewnej, które zapewniają maksymalną wytrzymałość i wydajność. 

Maszynę wyróżnia to, iż chłodzenie czekolady odbywa się w ślimaku za pomocą gazu chłodzącego- nie jak w większości temperówek za pomocą powietrza.

Dodatkowo wyposażona jest w:
- elektroniczny pedał do dozowania odpowiedniej ilości czekolady do form
- dwa oddzielne silniki do zbiornika i przenośnika ślimakowego
- tryb gotowości do zatrzymania czekolady przez noc
- zwolnienie przenośnika ślimakowego
- wsteczny kierunek przenośnika ślimakowego dla optymalnego opróżniania maszyny
- możliwość zapisywania programów dla każdego rodzaju czekolady.

Dane techniczne:  
Pojemność miski: 5,5 kg
Napięcie: 110/240 V 
Moc: 1,1 kW    
Waga: 52 kg   
Wymiary: 48x46x62h cm     

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Temperówka CHOCOTEMPER TOP na 5,5 kg czekolady ICB

Temperówka CHOCOTEMPER TOP na 5,5 kg czekolady ICB

Przejdź do góry