TALA76
Producent: Tala
Nowy produkt
Czas oczekiwania na zamówienie to 3-5 dni robocze.
0 Sztuka Sztuk/-i
Tego produktu nie ma już w magazynie
Uwaga: Ostatnie sztuki!
Data Dostępności:
Termometr do mięsa RETRO Tala / 10B04116
Czas oczekiwania na zamówienie to 3-5 dni robocze.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Solidny, duży i czytelny termometr do pieczenia mięs, steków, hamburgerów, drobiu
Aby uzyskać najlepszy efekt pieczenia, należy przed wstawieniam do piekarnika wbić termometr w najgrubszy kawałek mięsa na głębokość 4-5 cm, z dala od kości lub chrząstki. Ustawić frontem do drzwiczek piekarnika, by móc obserwować wskazania termometru.
Termometr ma podziałkę w stopniach Celsjusza (60-90 stopni) i Fahrenheita (140-190 stopni). Na obudowie ze stali nierdzewnej podano wskazania stopnia upieczenia mięsa i konkretnej temperatury (wołowina rare, medium, well done, szynka, drób).
Uważać na ostrą końcówkę termometru - ostrożnie wyjąć z opakowania i przechowywać w bezpiecznym miejscu.
Myć mokrą szmatką z dodatkiem płynu do mycia naczyń.
Kolor: błękitny + kremowy + srebrny
Wymiary: 5 x 30 cm (z rączką)
Materiał: Stal nierdzewna
Producent: Tala
Kolekcja: Retro
Na razie nie dodano żadnej recenzji.