Wszystkie bestsellery
  • Formy płatności

    Formy płatności
  • Obniżka

Temperówka CHOCOTEMPER DOUBLE na 2x5,5 kg czekolady ICB

ICB07

48 000,00 zł
46 000,00 zł Zniżka 2 000,00 zł
Brutto
Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

Opis

Urządzenie po testach, użyte 1 raz. Pełna gwarancja 12 miesięcy.

CHOCOTEMPER DOUBLE to innowacyjna maszyna do temperowania czekolady o pojemności 11 kg.

Idealna dla piekarni, lodziarni, hoteli i restauracji. 
Kompaktowy rozmiar i zgodność z tym samym wysokim standardem maszyn Chocotemper o większych rozmiarach. Nadaje się do każdego laboratorium.

Urządzenie zapewnia stały przepływ czekolady i doskonałe połączenie kryształów. Mocną stroną maszyny do temperowania czekolady stołowej ICB jest technologia ekranu dotykowego, która pozwala na pełną kontrolę nad procesem przetwarzania czekolady. 
Konstrukcja i ślimak wykonane są ze stali nierdzewnej, które zapewniają maksymalną wytrzymałość i wydajność. 

Maszynę wyróżnia to, iż chłodzenie czekolady odbywa się w ślimaku za pomocą gazu chłodzącego- nie jak w większości temperówek za pomocą powietrza.

Dodatkowo wyposażona jest w:
- elektroniczny pedał do dozowania odpowiedniej ilości czekolady do form
- dwa oddzielne silniki do zbiornika i przenośnika ślimakowego
- tryb gotowości do zatrzymania czekolady przez noc
- zwolnienie przenośnika ślimakowego
- wsteczny kierunek przenośnika ślimakowego dla optymalnego opróżniania maszyny
- możliwość zapisywania programów dla każdego rodzaju czekolady.

Dane techniczne:  
Pojemność miski: 5,5 kg x2
Napięcie: 110/240 V 
Moc: 3,5 kW    
Waga: 150 kg   
Wymiary: 78x52x136h cm     

 

Szczegóły produktu
ICB07
1 Przedmiot
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
20 innych produktów w tej samej kategorii: