
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Podgrzewacz do temperowania czekolady.
Profesjonalny podgrzewacz do czekolady z pokrywą z tworzywa sztucznego, wkład GN ze stali nierdzewnej, z regulacją temperatury w stopniach (° C) do 65 ° C. Ogrzewanie na sucho, bez użycia wody. System podrzewania zapewnia precyzyjne i równomierne utzrymania ciepła w calek kuwecie.
Dołączona wkładka i pokrywa (dodatkową wkładkę można zamówić przez kod M1007 / L)
Sposób temperowania czekolady w podgrzewaczu:
Rozuścć ok. 70% całej ilości czekolady do temperatury 45 stopni, a nastepnie wmieszaj pozistałą częśc obniżając temperaturę do wymaganego zakresu dla każdego z rodzaju czekolad w przedziale ( 29 °-31 °)
WIĘCEJ SPOSOBÓW TEMEPEROWANIA CZEKOLADY: e-BOOK DO POBRANIA
Indeks: FONMINISILV
Domowa fontanna czekoladowa MINI SILVER 400-600g do 8 osób
Indeks: GF4
Marka: BRAS
3L Czekoladziarka Brass do czekolady, grzanego wina i piwa
Indeks: GF6
Marka: BRAS
5L Czekoladziarka Brass do czekolady, grzanego wina i piwa
Indeks: CHOCOPLATINIUM
Fontanna czekoladowa Choco Platinium do 8kg dla 100-400 os.
Indeks: MAYKU01
Marka: MAYKU
Indeks: GF1
Marka: BRAS
5L złota Czekoladziarka do czekolady, grzanego wina,piwa
Indeks: CHOCOSILVER
Fontanna czekoladowa Choco Silver do 4kg dla 70-110 osób
Indeks: CMP33
Mini zestaw stworzony do szybkiego i prostego przygotowania ulubionego fondue w zaciszu domowym. Przeznaczony do sprawnego przygotowania wyjątkowej przekąski w kuchence mikrofalowej.
Indeks: PAVONI279
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: GF
Marka: BRAS
3L Czekoladziarka Brass do czekolady, grzanego wina i piwa
Indeks: GF3
Marka: BRAS
Czekoladziarka Brass biała 5L do pitnej czekolady,wina,piwa
Podgrzewacz do temperowania czekolady.