3kg ChocoCrema Nocciola FNN-O1239-U50 Callebaut

BARRYCALLEBAUT173

Nowy produkt

Variegatura do lodów

87,00 zł brutto.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 8 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 8 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,80 zł.


Udostępnij: 

ChocoCrema Nocciola FNN-O1239-U50

ChocoCrema Nocciola: Dodaj smaku, tekstury i udekoruj Twoje gelato. ChocoCrema Nocciola dodaje bogatej, kremowej struktury oraz smak mlecznej czekolady i orzechów laskowych. Nawet po zamrożeniu lub wymieszaniu z lodami pozostaje miękka i lśniąca. Wzbogaca zarówno smak jak i wygląd Twoich lodów.

Jak używać

Gelato: wymieszać 2kg ChocoCrema z 2,5l mleka.
Wymieszać blenderem.
Wlać do maszyny do lodów, zrobić lody.
Idealne także jako variegatura, krem do przekładania i glazura do ciast mrożonych.

Aplikacja: lody i sorbety

Opakowanie: 3kg

JAK PRZYGOTOWAĆ WYŚMIENITE CZEKOLADOWE LODY WŁOSKIE - PRZEWODNIK KROK PO KROKU 

https://www.callebaut.com/pl-PL/czekolada-do-lodow/odmiany/tradycyjne-przewodnik 

Przewodnich po lodach Callebaut od A do Z



Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

3kg ChocoCrema Nocciola FNN-O1239-U50 Callebaut

3kg ChocoCrema Nocciola FNN-O1239-U50 Callebaut

Variegatura do lodów

Przejdź do góry