3kg Variegato ChocoCrema Bianco FNW-M4015-U50Callebaut

BARRYCALLEBAUT174

Nowy produkt

Variegatura do lodów

132,00 zł brutto.

Udostępnij: 

Variegato Choco Crema Bianco op.3 kg FNW-M4015-U50

ChocoCrema Bianco: Dodaj smaku, tekstury i udekoruj Twoje gelato. ChocoCrema Bianco dodaje kremowej struktury, która nawet po zamrożeniu lub wymieszaniu z lodami pozostaje miękka i lśniąca. ChocoCrema Bianco to delikatna słodycz z nutami karmelu. Wzbogaca zarówno smak jak i wygląd Twoich lodów.

Jak używać

Gelato: wymieszać 2kg ChocoCrema z 2,5l mleka.
Wymieszać blenderem.
Wlać do maszyny do lodów, zrobić lody.
Idealne także jako variegatura, krem do przekładania i glazura do ciast mrożonych.

Głowne właściwości

Wyśmienicie delikatna biała czekolada

Aplikacja: lody i sorbety

Opakowanie: 3kg

JAK PRZYGOTOWAĆ WYŚMIENITE CZEKOLADOWE LODY WŁOSKIE - PRZEWODNIK KROK PO KROKU 

https://www.callebaut.com/pl-PL/czekolada-do-lodow/odmiany/tradycyjne-przewodnik 

Przewodnich po lodach Callebaut od A do Z



Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

3kg Variegato ChocoCrema Bianco FNW-M4015-U50Callebaut

3kg Variegato ChocoCrema Bianco FNW-M4015-U50Callebaut

Variegatura do lodów

Przejdź do góry