
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Wałek do masy cukrowej z regulacją 23 cm 30288 Modecor:
Wałek do rozwałkowywania masy cukrowej wykonany ze specjalnego nieprzywierającego tworzywa.
To niezbędne narzędzie przy wykonywaniu dekoracji z masy cukrowej.
Bardzo poręczny i niedużych rozmiarów, idealny do małych i średnich dekoracji.
Dzięki zmienianym i regulowanym obręczom dystansującym pozwala na precyzyjnie rozwałkowanie masy na żądaną grubość.
Idealnie nadaje się do rozwałkowywania masy cukrowej do form silikonowych do tworzenia dekoracji i ornamentów na bok tortów.
Długość: 23 cm
Indeks: STALGAST49
Marka: STALGAST
Indeks: THERMOHAUSER445
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: TALA52
Marka: TALA
Czas oczekiwania na zamówienie to 3-5 dni robocze.
Indeks: TESCOMA178
Marka: TESCOMA
Niezbędny w każdej domowej kuchni i pracowni cukierniczej - regulowany wałek do ciasta. Pomyśl tylko o zawsze perfekcyjnie wypieczonych ciasteczkach i tartach... lub o idealnie cienkim domowym makaronie... lub o perfekcyjnie ulepionych domowych pierogach...
Indeks: THERMOHAUSER284
Marka: THERMOHAUSER